Ele sunt artistele care au strălucit pe scena de la Forza ZU! Cele mai spectaculoase apariţii ale momentului. VIDEO

+6 click pentru
galerie

Ele sunt artistele care au strălucit pe scena de la Forza ZU! Cele mai spectaculoase apariţii ale momentului © spynews.ro

Cele mai tari artiste de la noi au urcat pe scena de la Forza Zu şi au făcut show. Pe lângă asta, bineînțeles că  divele și-au etalat și ținutele inedite la evenimentul în aer liber. Aşa că noi  am făcut un clasament şi vă arătam cele mai incendiare apariţii!

Prima de pe listă este Carmen Simionescu. Viitoarea mămică şi-a etalat burtica într-un body alb, la care avea ataşat o matie, iar în picioare a avut o pereche de cizme până la genunchi. 

O altă vedetă care ne-a atras atenţia este Lidia Buble. Blondina a optat pentru top gri cu fundiţă şi o fustă cu şliţ pe o parte.

Mergem mai departe şi ajungem la sexy Antonia! Numai când te uitai la overall-ul de leopard. Nu de alta, dar formele de invidiat ale vedetei te lăsau mască. La o aşa ţinută, coafura a fost una simplă, cântăreaţa a  avut părul prins într-o coadă la spate. 

Nici Delia nu poate să treacă neobservată! Vedeta a purtat o ţinută lejeră, mai exact un trening  şi o pereche de tenişi  ca să se mişte lejer pe scenă.

Şi Lora a avut o apariţie spectaculoasă la cel mai mare concert din România. Cântăreaţa a optat salopeta din piele, de culoare roşie cu vrajuri. Ţinuta a acesorizat-o cu o pălărie şi o pereche de pantoni de acceaşi culoare. 

Dacă blondina a fost "scufiţa roşie" şi Andra a avut o pată de culoare în ţinuta sa. Vedeta a purtat o bluză roşie şi o pereche de pantaloni negri.

Elena Gheorghe a avut o ţinută aparte! Artista a fost îmbrăcată într-o salopetă cu imprimeuri pe ea, iar pe deasupra a avut un compleu format dintr-un top cu glugă şi o fustă scurtă. Ultima, dar nu cea din urmă: Mira. Cântăreaţa a fost mult mai sexy decât ne aşteptam! Şatena a optat pentru un corset bleu din latex şi în partea de jos... a avut doar lenjerie intimă. 

A.O.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest