Top trei cele mai frumoase cupluri din showbiz. Cine ocupă primul loc / FOTO- VIDEO

+3 click pentru
galerie

Top trei cele mai frumoase cupluri din showbiz © Captura video

Showbizul are o mulţime de cupluri, însă unele ies în evidenţă prin dragostea pe care şi-o poartă şi şi-o arată, prin frumuseţe, sinceritate, bogăţie şi multe altele.

Deşi multe sunt vedetele care se pot lăuda că au o viaţă sentimentală de vis, iată că noi am realizat un top trei cupluri de vis din showbiz.

Ela Arjandas, frumoasa blondă din Satu Mare duce acum o viaţă de regină. A plecat din România şi l-a cucerit pe bijutierul Arnil Arjandas, unul dintre cei mai importanţi colecţionari de ceasuri din lume. Cei doi trăiec o viaţă la care mulţi nici nu îndrăzneasc să viseze.

Tânăra s-a căsătorit cu milionarul spaniol şi trăiesc numai prin vacanţe exotice şi locualuri exclusiviste. Nunta celor doi a fost desprinspă din poveşti. În ziua nunţii, românca a purtat o rochie de prinţesă, accesorizată cu bijuterii de zeci de mii de euro.

Un alt cuplu de senzaţie este cel format din Delia Matache şi Răzvan Munteanu. Cei doi s-au căsătorit în anul 2012 şi de atunci sunt extrem de fericiţi.

Relaţia lor a fost mereu discretă şi parcă în fiecare zi sunt şi mai îndrăgostiţi. Îşi trăiesc iubirea prin toate colţurile lumii, căci amândoi sunt pasionaţi de călătorii. Ba mai mult, Delia a declarat că este pregătită să aibă şi un copil.

"Mi-aş dori o fetiţă pentru că mi se pare că sunt mai drăgălaşe, mai ofertante", a spus Delia.

Şi ultimul, dar nu cel din urmă, încă un cuplu de milioane este şi cel format din Andreea Bănică şi Lucian Mitrea.

De 25 de ani blonda are acelaşi iubit care între timp i-a devenit sot şi pe care l-a făcut de două ori tată.

Povestea de dragoste a celor doi este una desprinsă parcă din poveşti, iar focul pasiunii nu s-a stins deloc. Lucian o răsfăţă mereu pe artistă şi dacă ar putea i-ar aduce şi luna de pe cer.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro