Tora Vasilescu împlinește 69 de ani. Cine este soțul celebrei actrițe

+2 click pentru
galerie

Tora Vasilescu împlinește 69 de ani © Facebook

Astăzi, 22 martie 2020, cunoscuta Tora Vasilescu împlinește frumoasa vârstă de 69 de ani, însă nici vorba de a-și arăta anii.

Este sărbătoare mare astăzi în familia Torei Vasilescu. Actrița își sărbătorește ziua de naștere alături de cei dragi sufletului ei. Vedeta s-a născut pe 22 martie 1951 în Tulcea.

Tora a absolvit Institutul de Artă teatrală și Cinematografică ”I.L. Caragiale” București în 1976, iar apoi și-a început cariera strălucitoare. În același an, Tora  a debutat în cinematografie, în rolul Gloriei din „Gloria nu cântă”. După acest rol au urmat alte 40 de producții, unde a avut scene de-a dreptul fierbinți care au rămas și acum în amintirea fanilor vedetei. Actrița a dat dovadă de curaj în aș arăta trupul și în Glissando”, „Croaziera”, „Cine iubeste și lasă”, ”Probă la microfon”,  sau in „Cel mai iubit dintre pământeni”. 

Marele regret al actriței este că nu a putut avea copii. Deși, în primul an de facultate, vedeta a rămas însărcinată, însă a decis că este mai bine să facă avort.

Marea actriță a fost căsătorită cu regizorul Mircea Daneliuc, iar acum locuiește alături de cel de-al doilea soț, în Buftea.

Tora Vasilescu și soțul său, de origine croată, Alain, duc o viață liniștită undeva la ieșire din București, de partea de agitația orașului. Cei doi s-au mutat într-o casă ecologică din Buftea și formează un cuplu solid de câțiva ani, deși nu multă lume le dădea șanse de reușită.

Extrem de discreți, dar foarte fericiți, Tora și soțul său au o căsnicie foarte frumoasă, de care se bucură clipă de clipă.

”Soţul meu îmi aduce zâmbetul pe bune, întrucât avem acelaşi gen de umor. Nu toată lumea râde la aceleaşi lucruri, iar eu râd mult cu soţul meu”, spunea în urmă cu ceva timp Tora Vasilescu la Antena Stars.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro