Totul despre botezul fiicei lui Dinu și Deea Maxer. Sute de persoane vor fi prezente

Totul despre botezul fiicei lui Dinu și Deea Maxer © Arhiva

Dinu și Deea Maxer au devenit părinți pentru a doua oară, iar acum au intrat deja în febra pregătirilor pentru botezul mezinei familiei.

Marele eveniment va avea loc pe data de 4 aprilie, atunci când Maysa va împlini cinci luni și jumătate. Și chiar dacă va fi o petrecere în Post, la eveniment vor participa nu mai puțin de 150 de persoane care se vor bucura de meniuri speciale, dar și de multă distracție.

Cei doi părinți au ales să organizeze acest eveniment la cinci luni după nașterea micuței, învățând din greșelile pe care le-au făcut în cazul primul copil. Pentru ca fetița să nu plângă în timpul botezului și pentru ca totul să decurgă cât mai bine, Dinu și Deea au ales luna aprilie pentru a-și boteza micuța, deși ne aflăm în Postul Paștelui.

Potrivit unor apropiați, conform click.ro, cei 150 de invitați vor avea de ales dacă vor să aibă sau nu meniuri de post. De asemenea, aceștia se vor bucura de muzica celor mai apreciați artiști. Se va canta de la manele, până la populară, dar pe scenă vor urca și artiști din Columbia și Iordania.

Fastuoasa petrecere va avea loc la un restaurant de fițe din Capitală, iar tematica va fi inspirată din natură. Inclusiv trusoul de botez al bebeluşei are ca tematică “lebăda”, inspirat din numele sărbătoritei.

“În timp ce eram însărcinată, luni întregi m-am tot gândit la nume. Îmi plăcea Raisa, dar a devenit destul de comun. După îndelungi căutări, am ajuns la Maysa, un nume de origine arabă care înseamnă «graţioasă, delicată». Asemenea unei lebede. Mi-am dat seama că e un nume potrivit pentru ea, mai ales după ce i-am văzut prima poză de la ecograf”, spune Deea Maxer în urmă cu ceva timp.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro