EXCLUSIV: Totul despre relația Biancăi Drăgușanu cu Bodi Alex. Ce se întâmplă între ea și musculosul milionar

+6 click pentru
galerie

Bianca Drăgușanu și Bodi Alex © Instagram

Bianca Drăgușanu și Tristan Tate au trăit o frumoasă poveste de dragoste timp de numai trei luni, timp în care Bianca Drăgușanu a tot încercat să-l aducă pe milionarul american, pe linia de plutire. Într-un final, modul imatur în care a acționat, concepțiile și gândirea total diferită pe care o avea Tristan Tate l-au transformat, din nou, într-un bărbat singur. 

CITEȘTE ȘI - FOTO EXCLUSIV. Bombă în showbiz! Bianca Drăgușanu „l-a tradus” pe Tristan Tate? Se vedea cu Bodi Alex în timp ce era cu milionarul american!

Petnru a avea grijă de o femeie ca Bianca Drăgușanu, un bărbat trebuie să fie potent din toate punctele de vedere. Chiar dacă Tristan Tate este un bărbat cu bani, acest lucru nu a compensat deloc comportamentul pe care l-a avut față de frumoasa blondină. Surse din anturajul Biancăi Drăgușanu au povestit, în exclusivitate pentru www.spynews.ro, că Bianca Drăgușanu este curtată de Bodi Alex și, pentru moment, nu există nicio relație amoroasă între cei doi. 

CITEȘTE ȘI - EXCLUSIV: FOTO / El este noul iubit al Biancăi Drăgușanu? Indiciile care îi dau de gol

„Bianca și Bodi se întâlnesc, iau deseori masa împreună și el o respectă foarte mult. Se văd din luna august, iar atunci, Bianca se afla într-o pauză cu Tristan Tate și tot încerca să scape de el, pentru că acesta nu ar fi fost decât un bărbat care căuta femei pentru videochat, imatur, care nu știa să-și asume lucrurile, la adevărata lor importanță. Bodi îi trimitea flori, o respecta și îi vorbea frumos, cum trebuie să fie tratată orice femeie, în fond” au povestit surse din anturajul Biancăi Drăgușanu, pentru www.spynews.ro.

Mai mult, cea mai bună prietenă de-ale Biancăi Drăgușanu ne-a dezvăluit motivul pentru care, în acest moment, nu există o relație amoroasă între blondină și milionarul musculos. 

CITEȘTE ȘI - VIDEO / Bianca Drăguşanu, mesaj cu subînţeles pentru foştii iubiţi. Blondina e fermă pe poziții

„Bianca Drăgușanu nu vrea să-și asume o relație acum, mai ales că va pleca în Asia, pentru o lună. Nu poate să spună că intră într-o relație, că mai apoi nu știe ce va fi. Cel mai bine consideră că este să lase lucrurile să vină de la sine. Se vede cu Bodi Alex, bărbatul o curtează, îi aduce flori constant și se poartă cu ea cum ar trebui să se poarte orice bărbat, cu o femeie care merită. Atunci când a fost cu Tristan Tate, Bianca nu a avut ochi pentru alți bărbați. În momentul în care se vedea cu Bodi Alex, Bianca era certată cu Tate, se aflau într-o pauză” ne-a povestit sursa noastră. 

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro