Tragedia care l-a apropiat pe Gigi Becali de Dumnezeu: „Ea a murit pentru că s-a sacrificat”

+3 click pentru
galerie

Tragedia care l-a apropiat pe Gigi Becali de Dumnezeu: „Ea a murit pentru că s-a sacrificat” © Hepta

Gigi Becali s-a apropiat mult de biserică şi de Dumnezeu în urmă cu două decenii, când o tragedie s-a abătut asupra familiei sale. Latifundiarul nu a vorbit niciodată despre acest moment, însă Giovani Becali a povestit totul!

Latifundiarul a avut întotdeauna o relaţie apropiată cu membrii familiei sale. Acum mai bine de 20 de ani, Gigi Becali a suferit un şoc. Doina, sora lui mai mare, s-a stins din viaţă la sfârşitul anilor 90, la vârsta de 44 de ani.

Sora lui Gigi Becali şi-a pierdut viaţa din cauza unei infecţii pulmonare. Doina s-a sacrificat pentru a îngropa copii rămaşi fără ajutor şi, în cimitir, a răcit. Ulterior, a făcut pneumonie şi, după Revoluţie, şi-a dat ultima suflare. 

„Sora lui Gigi, care a murit, a fost în clasă cu mine, noi am fost botezați în aceeași apă cu Dorina, sora lui Gigi și am fost crescuți împreună ca frații. Ea a murit pentru că s-a sacrificat să îngroape copii rămași fără ajutor, care nu mai puteau să fie înmormântați, și ea a răcit acolo în cimitir, îngropând copii… a făcut pneumonie și a murit după Revoluție”, spunea Giovani Becali.

După acel moment, Gigi Becali s-a apropiat de Dumnezeu. 

„Mă duceam cu sora mea, de exemplu unde erau cămine de copii, că ei nu erau botezați, și eu botezam câte 100 de copii odată. La o femeie care face avort nu se iartă păcatul decât prin botez. Și eu, ca să le ierte păcatele la femei, și plăteam eu bani de le lua la 100 de copii hăinuțe de botez și luăm pentru fiecare femeie un copil sau doi”, povestea latifundiarul.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro