Traian și Corina de la MPFM s-au despărțit? Detaliul care i-a pus pe fani pe gânduri

+4 click pentru
galerie

Traian și Corina de la MPFM © Instagram

Sunt foștii concurenți „Mireasă pentru fiul meu” Traian și Corina istorie? Cei doi au ajuns rapid la inimile telespectatorilor îndrăgitei emisiuni și, de atunci, s-au căsătorit și au devenit și părinții unei superbe fetițe.

Însă, fanii au fost puși pe gânduri și câteva detalii care i-au făcut să se întrebe dacă nu cumva a apărut o ruptură între cei doi.

La una dintre pozele cu micuța lor, printre comentariile despre drăgălășenia ei, există și unele întrebări mai serioase.

„Superbă. Păcat că nu mai sunt împreună”, a scris o utilizatoare, căreia ceilalți i-au răspuns rapid. „Și ce dacă? / S-au despărțit! / Nu mai sunt împreună?”, au fost câteva dintre mesajele fanilor alarmați.

Un răspuns nu a fost oferit, însă o privire atentă la profilurile lor de socializare întărește ipoteza. Traian nu a mai postat nicio poză alături de Corina de ceva vreme. Până și în imaginile cu fiica lui, apare mereu singur!

Adevărul, bineînțeles, este știut numai de ei. Dacă chiar s-au despărțit sau dacă au ales să se afișeze mai rar în mediul online, nu putem spune sigur.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

A.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro