Traian și Corina de la MPFM s-au despărțit? Detaliul care i-a pus pe fani pe gânduri

+4 click pentru
galerie

Traian și Corina de la MPFM © Instagram

Sunt foștii concurenți „Mireasă pentru fiul meu” Traian și Corina istorie? Cei doi au ajuns rapid la inimile telespectatorilor îndrăgitei emisiuni și, de atunci, s-au căsătorit și au devenit și părinții unei superbe fetițe.

Însă, fanii au fost puși pe gânduri și câteva detalii care i-au făcut să se întrebe dacă nu cumva a apărut o ruptură între cei doi.

La una dintre pozele cu micuța lor, printre comentariile despre drăgălășenia ei, există și unele întrebări mai serioase.

„Superbă. Păcat că nu mai sunt împreună”, a scris o utilizatoare, căreia ceilalți i-au răspuns rapid. „Și ce dacă? / S-au despărțit! / Nu mai sunt împreună?”, au fost câteva dintre mesajele fanilor alarmați.

Un răspuns nu a fost oferit, însă o privire atentă la profilurile lor de socializare întărește ipoteza. Traian nu a mai postat nicio poză alături de Corina de ceva vreme. Până și în imaginile cu fiica lui, apare mereu singur!

Adevărul, bineînțeles, este știut numai de ei. Dacă chiar s-au despărțit sau dacă au ales să se afișeze mai rar în mediul online, nu putem spune sigur.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

A.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest