Îl mai ştii pe Geo de la MPFM? A uitat-o pe Edith şi acum se iubeşte cu o brunetă focoasă / GALERIE FOTO

+7 click pentru
galerie

Îl mai ştii pe Geo de la MPFM? A uitat-o pe Edith şi acum se iubeşte cu o brunetă focoasă / GALERIE FOTO © Facebook

Îl mai ţineţi minte pe Geo de la Mireasă pentru fiul meu? Tânărul a uitat-o pe Edith şi şi-a găsit fericirea în braţele unei tinere foarte frumoase, pe nume Oana.

Geo de la MPFM iubeşte din nou

Geo este unul dintre cei mai apreciaţi foşti concurenţi. El a intrat în casa dragostei pentru Edith. Cei doi au încercat să formeze un cuplu, însă, din păcate pentru Geo, Edith şi-a dat seama că nu el este bărbatul potrivit pentru ea. Mai mult decât atât, Edith, la ieşirea din competiţe, s-a împăcat cu fostul iubit, Ali, alături de care a participat de curând la emisiunea Dragoste fără secrete de la Antena Stars.

Geo i-a respectat acesteia decizia, iar viaţa l-a răsplătit pe măsură. De ceva timp, Geo se iubeşte cu o tânără frumoasă, pe nume Oana. Cei doi se înţeleg cum nu se poate mai bine, petrec mult timp împreună, merg în vacanţe şi, cine ştie, poate în curând vom primi şi veşti mai mari despre relaţia lor.

În ceea ce priveşte aspectul fizic, Geo a rămas neschimbat. Este acelaşi tânăr chipeş şi plin de viaţă. Geo a încercat să-şi schimbe puţin look-ul, astfel că sunt momente când poartă ochelari, în rest a rămas la fel cum îl ştiţi. Dar ceea ce nu ştiţi este cât de bine îi stă în compania iubitei sale. Noi vă invităm să urmăriţi mai multe imagini cu cei doi în galeria foto.

Mireasă pentru fiul meu a fost un reality-show matrimonial, prezentat de Paula Chirilă şi difuzat pe Antena 1. Emisiunea a ajuns la șase sezoane de succes și a ajutat zeci de foști concurenți să își găsească jumătatea. În finala ultimului sezon, după ce Alina a fost eliminată au rămas următorii concurenţi: Edith, Adriana, Georgiana, Mihaela, Mihai, Mădălin, Geo şi Petru.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro