Trecutul dureros al Danielei Crudu. Bruneta a fost bătută din cauza apariţiilor îndrăzneţe

+3 click pentru
galerie

Trecutul dureros al Danielei Crudu. Bruneta a fost bătută din cauza apariţiilor îndrăzneţe © arhivă

Daniela Crudu a ajuns duminică dimineaţă la un spital din Capitală, după ce a fost bătută. "Vinovatul" ar fi chiar iubitul ei din prezent. De altfel, nu este prima dată când Cruduţa este victima violenţei domestice. 

Cea mai controversată relaţie a Danielei Crudu a fost cea cu Mihai Costea, zis şi Nilă. Cel care a dezvăluit cele mai ascunse secrete din relaţia celor doi a fost Dan Capatos. Deşi Cruduţa a dat de înţeles întotdeauna că ea şi Mihai Costea erau fericiţi, lucrurile stăteau altfel. Pe vremea când era asistentă la "Un show păcătos", bruneta a fost bătură de Nilă din cauza apariţiilor mai îndrăzneţe din emisiune. 

Dan Capatos i-a atras atenţia lui Nea Mărin în cadrul unei discuţii despre o emisiune şi i-a spus să fie atent la ce face Cruduţa pentru a nu cădea iar victima violenţei. 

Daniela Crudu a ajuns duminică dimineaţă la spital, în urma unei bătăi! Cel care ar fi lovit-o puternic pe Cruduţa ar fi chiar noul iubit. Spynews.ro a aflat, prin surse medicale, că Daniela Crudu s-a ales în urma loviturilor primite în dimineaţa zilei de duminică cu un traumatism grav la cap şi la picior, dar şi cu piramida nazală spartă.

Daniela Crudu şi iubitul erau cercetaţi la mijlocul lunii noiembrie, conform surselor Spynews.ro. Odată cu venirea sărbătorilor de iarnă, cei doi s-au împăcat. Tot atunci, Cruduţa şi-a asumat public relaţia, postând mai multe fotografii cu iubitul pe reţelele de socializare, dintr-o vacanţă. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro