Trecutul tumultos al Mihaelei Rădulescu. Vedeta a fost căsătorită de trei ori

+3 click pentru
galerie

Trecutul tumultos al Mihaelei Rădulescu. Vedeta a fost căsătorită de trei ori © arhiva

Mihaela Rădulescu este una dintre cele mai apreciate vedete de la noi, dar una cu un trecut foarte tumultos. Dacă acum se iubește cu celebrul Felix Baumgartner, înainte a trecut prin mai multe relații eșuate. 

Mihaela Rădulescu este una dintre cele mai îndrăgite vedete de la noi. Acesta s-a remarcat prin intermediul televiziuni unde a strâns mii de fani care acum o apreciază foarte mult. Chiar dacă acum are o relație foarte bună cu Felix Baumgartner, înainte de aceasta a mai trecut prin câteva relații mai puțin reușite.

În 1989 s-a căsătorit pentru prima oara cu Bogdan Rădulescu, de unde a păstrat în continuare și numele de familie, renunțând la numele ei de fată. După ceva timp au divorțat, iar la 12 ani distanță s-a căsătorit cu celebrul artist Ștefan Bănică Junior. Din păcate, din relația cu acesta nu a avut un final fericit, deoarece au ajuns la divorț mai rapid decât s-ar fi așteptat

În anul 2004 s-a căsătorit cu Elan Schwarzenberg, un fost proprietar al unei mari televiziuni din România. Mariajul celor doi a durat 4 ani, iar în urma acestuia a rezultat și un băiețel: Ayan.

Mihaela Rădulescu a început ulterior o relație cu prezentatorul de la Antena 1, Dani Oțil. Relația dintre cei doi a început să scârțâie, iar în acel moment moderatoarea TV s-a îndrăgostit de austricul Felix Baumgartner, cu care are o relație frumoasă și în prezent. 

La un pas de despărțirea de sportivul austriac

În urmă cu câteva luni, Mihaela Rădulescu a povestit un episod neştiut din trecutul ei cu Felix. Bărbatul a trăit un şoc atunci când, după ce s-au mutat împreună, ea a umblat în lucrurile lui din bucătărie, fără să îl întrebe. „De la asta era să mă părăsească Felix. Nu era din vina prăjiturii. Era pentru că nu i-am zis că mă apuc de gătit. El este genul acela care, dacă îi atingi lucrurile din casă și nu i le pui la loc, s-a terminat… M-am apucat de gătit eu în casa lui, fără să cer permisiunea, că era omul plecat și am zis că-i fac și eu o surpriză. Mamă, și când a venit ăla și a simțit miros de mâncare, în loc să facă fața aia de bărbat fericit că i-a gătit femeia, a început să țipe la mine: „Ce faci, mă, acolo? Ce-i cu mirosul ăsta? Ai luat alea din bucătărie? Ai gătit în vasele mele?'. El nu gătise niciodată și nici nu mai locuise cu vreo femeie în casă”, a povestit Mihaela Rădulescu.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro