Tudor Chirilă a întrerupt, din nou, un spectacol. Ce l-a deranjat de această dată

Tudor Chirilă a întrerupt, din nou, un spectacol. Ce l-a deranjat de această dată © Arhivă

Un nou incident neplăcut l-a îndemnat pe Tudor Chirilă să își întrerupă spectacolul. Artistul a fost extrem de deranjat de o „domnișoară” din public, căreia i-a sunat telefonul - și nu doar o dată.

Totul a fost povestit chiar de către Tudor Chirilă, care a precizat că un astfel de comportament, deși imposibil de sancționat ca atare, ar putea lua ușor amploare.

„Aseară la spectacol am avut din nou o domnișoară extraordinară în public. Bine, era un grup de trei, dar una a strălucit. Prima dată vorbea în același timp cu mine, la mai puțin de un metru distanță. Am fost nevoit să întrerup spectacolul pentru că pur și simplu nu puteam vorbi în același timp cu remarcile ei de popcorn. I-am explicat în șoaptă că aici e teatru, nu cinematograf, suntem vii, chiar muncim și ea ne deranjează. Avea un amestec de zâmbet tâmp și rușinat, n-aș putea să vă indic proporția între stări”, a fost doar o parte din mesajul postat de Tudor Chirilă.

Nu este prima oară când artistul recurge la un astfel de gest. În mai, cântărețul a întrerupt un spectacol, deranjat fiind the sunetul aparatelor de fotografiat.

A.P.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro