Tudor Chirilă, reclamat la Poliție după ce ar fi lovit un bărbat. Cum se apără artistul

+3 click pentru
galerie

Tudor Chirilă, reclamat la Poliție după ce ar fi lovit un bărbat © Hepta

Tudor Chirilă a fost reclamat la Poliție, pentru că ar fi avut o discuție mai aprinsă cu un bărbat, pe care ulterior l-ar fi și lovit.

Poliția a fost sesizată de către presupusa victima, care susține că a fost lovită de Tudor Chirilă în urma unei discuții care a degenerat rapid.

Au ajuns rapid și echipaje de poliție, care au început acum să efectueze cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe.

„Astăzi, în jurul orei 11.00, prin apel 112, Secția 1 Poliția a fost sesizată de către un bărbat cu privire la faptul că a avut o divergență, cu un alt bărbat, pe care îl cunoaște de mai mult timp. Persoana a reclamat că o fost lovită. La fața locului s-a deplasat un echipaj de poliție. Bărbatul care a sesizat conflictul a refuzat sprijinul echipajului medical. Se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe”, a precizat Poliția Capitalei, potrivit Realitatea.

Cum se apără Tudor Chirilă

Incidentul adus în discuție s-ar fi produs în Piața Charles de Gaulles din București. O discuție cu teme politice dintre Tudor Chirilă și bărbatul reclamant ar fi explodat, iar artistul l-ar fi agresat pe omul cu pricina.

Tudor Chirilă susține că a fost provocat.

„Am fost provocat în timp ce stăteam la cafea. Tatăl meu a fost făcut securist. Am avut un conflict bărbătesc cu un individ care m-a provocat timp de 10 minute. Nu mi se pare normal să stau la o masă și să fiu provocat și jignit”, a spus Tudor Chirilă.

A.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro