Tudor Turcu, câștigătorul „X Factor”, se pregătește de botez. Ce naș celebru a ales

+3 click pentru
galerie

Tudor Turcu, câștigătorul „X Factor”, se pregătește de botez. Ce naș celebru a ales © Arhivă

Se împarte între familie și carieră și pare că a găsit secretul fericirii. Tudor Turcu, câștigătorul sezonului 2 „X Factor”, s-a focusat în ultima perioadă de familie, care s-a mărit în luna octombrie. Solistul a devenit tată pentru a doua oară, iar acum se pregătește și de botez, eveniment la care vor fi prezenți și nașii lor celebri.

În octombrie, Tudor Turcu a devenit tată pentru a doua oară, soția sa aducând pe lume o minunată fetiță, pe nume Andreea Monica.

Urmează acum un nou eveniment în viața lor: botezul mezinei, care va avea loc la un local din Pipera. Petrecerea va fi restrânsă, invitați fiind doar membrii familiei și prietenii apropiați. Cât despre nași, Tudor Turcu și soția lui au ales ca această bucurie să le revină lui Aurelian Temișan și Monicăi Davidescu, așa cum chiar el a anunțat pe Facebook.

„Andreea Monica Turcu, puritatea și rodul iubirii noastre, un suflețel curat venit în lumea noastră! Alături de surioara ei, Anastasia Maria, ne-a încărcat casa și inimile de bucurie, înțelepciune și iubire și ne fac cei mai fericiţi și împliniţi părinți. Dragostea la prima vedere a venit din partea părinților spirituali Aurelian Temişan- Monica Davidescu și a prințesei lor, Dora”, a scris artistul.

Tudor Turcu a câștigat concursul „X Factor” în 2012. A continuat cu muzica, a doua lui mare pasiune alături de pictură, și chiar a reușit să câștige un important premiu la Sanremo, în 2016. De câteva ori și-a încercat norocul chiar și la Eurovision.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro