Tună şi fulgeră! Andreea Bălan, adevărul despre a treia sarcină

+3 click pentru
galerie

Tună şi fulgeră! Andreea Bălan, adevărul despre al treilea copil © arhivă

Andreea Bălan tună şi fulgeră, după ce în presă s-au făcut presupuneri legate de o a treia sarcină. Vedeta a spus ce se întâmplă în viaţa ei, fără să lase loc de alte interpretări. 

După apariţia unui articol în tabloide, în care se vehicula că Andreea Bălan ar fi însărcinată pentru a treia oară, blondina a ţinut să clarifice această situaţie, printr-un mesaj postat pe reţelele de socializare.

Andreea Bălan a ţinut, întâi, să reamintească faptul că, în luna martie, în timpul naşterii celei de-a doua fetiţe a ei şi a lui George Burcea, a suferit un stop cardio-respirator. Şi nu degeaba a reamintit acest episod nefericit! Nu îi este frică să mai încerce o dată să aducă un copil pe lume, ci... nu mai poate. Aşa că, toate presupunerile legate de o a treia sarcină, nu îşi au locul, spune blondina.

"În luna martie, în timpul naşterii celui de-al doilea copil, am suferit un stop cardio-respirator datorat emboliei amniotice. În urma intervenţiei de a-mi salva viaţa, eu NU mai pot face copii şi am spus lucrul acesta în nenumărate interviuri", a scris Andreea Bălan pe reţelele de socializare.

Cu toate acestea, artista nu a dorit să menţioneze cu exactitate care este motivul medical, precizând că îl va spune "când sau dacă va dori/putea".

Şi până atunci, Andreea Bălan a cerut tuturor să nu o mai întrebe "când mai face un copil".

Vă reamintim că Andreea Bălan a suferit un stop cardio-respirator în luna martie a acestui an, în timpul operaţiei de cezariană. Vedeta a făcut embolie amniotică, iar "medicii au luat toate măsurile necesare să cureţe lichidul amniotic şi tot ce trebuia ca nu cumva să ajungă lichiul amniotic în sânge pentru că altfel aş fi murit", povestea blondina. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro