Tună şi fulgeră! Reacţia Denisei de la „Insula iubirii”, după ce Adrian a fost condamnat definitiv

+6 click pentru
galerie

Tună şi fulgeră! Reacţia Denisei de la „Insula iubirii”, după ce Adrian a fost condamnat definitiv © arhivă

La scurt timp după ce s-a aflat de faptul că Adrian a fost condamnat definitiv în procesul de purtare abuzivă, admiratorii emisiunii „Insula iubirii” au început să comenteze în acest context pe reţelele de socializare, iar iubita lui, Denisa, a reacţionat acid.

Adrian de la „Insula iubirii” a primit amânarea pedepsei de 8 luni de închisoare pe un termen de 2 ani şi este obligat să muncească în folosul comunităţii pe o perioadă de 40 de zile, fie la Primăria municipiului Cluj-Napoca, fie la Parohia Ortodoxă Română a Tuturor Sfinţilor.

Totul după ce, la sfârşitul anului 2016, fostul concurent de la „Insula iubirii” a lovit un bărbat în clubul în care el activa drept bodyguard. Victima a avut nevoie de 45 de zile de îngrijiri medicale şi l-a trimis pe Adrian Boţoc în instanţă.

Internauţii, aflând această veste, şi-au amintit cum, la ultimul episod din sezonul 5 „Insula iubirii”, Denisa, iubita lui, a declarat că Adrian se află în străinătate, unde şi-a găsit un loc de muncă. Aşa că, pe lângă jigniri la adresa fostului concurent, au acuzat-o pe Denisa că a minţit şi că Adrian nu e plecat din ţară, ci doar „se ascunde de ochii lumii”.

"A plecat la muncă în afară pe naiba 😂" şi "Poate ca a mințit, nu a vrut sa spună adevarul ! 🤷‍♀️", sunt doar două dintre comentariile acestora.

Aşa că, Denisa a răspuns, spunându-le internauţilor să nu mai comenteze aiurea şi să denigreze o persoană, fără să ştie ce se întâmplă, de fapt, în viaţa ei.

"Vă rog dacă nu ştiţi ceva despre o persoană să nu mai comentaţi, dacă sunteţi aşa curioşi găsiţi decizia Curtii de Apel pe Google, nu mai comentaţi aiurea şi denigraţi o persoană fără să aveţi habar despre ce vorbiți!", a scris Denisa, iubita lui Adrian, pe un grup de Facebook.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro