Tuncay Ozturk a rămas falit, dar vorbește despre lux. Fostul soț al Andreei Marin se apără după ce a ajuns la fundul sacului

+3 click pentru
galerie

Tuncay Ozturk © Facebook

Toată lumea vorbește despre el că a rămas falit după despărțirea de Andreea Marin, dar Tuncay Ozturk susţine că este un bărbat fericit și împlinit, chiar dacă amorul nu mai este pe primul loc în viața sa. 

După ce s-a scris că a rămas falit după despărţirea de Andreea Marin, Tuncay Ozturk a reacţionat cu un mesaj prin care a explicat de ce în momentul de faţă a început să facă economii. Lumea a observat că de când turcul nu mai are o relaţie cu "Zâna" a început să nu mai aibă coşul de cumpărături plin sau să mai locuiască în zonele luxoase ale Bucureştiului. 

Chiar și așa, Tuncay Ozturk susţine că este fericit, iar pentru el, luxul se rezumă la bucuriile mici ale vieții. Întrebat ce anume înseamnă luxul și viața luxoasă pentru el, fostul soț al Andreei Marin s-a rezumat la un răspuns extrem de simplu. „Pentru mine, luxul înseamnă să îți petreci timpul cu oamenii pe care îi iubești și alături de care te simți bine”, a spus Tuncay Ozturk, în cadrul unei emisiuni TV. 

Tuncay Ozturk a explicat că în acest moment nu are nici un credit şi că tot ce munceşte investeşte în clinică. Medicul afirmă că toate zvonurile din presă sunt doar nişte minciuni gogonate și că nu este nicidecum falit.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro