Tzancă Uraganu răspunde acuzaţiilor făcute de Roxana, prinţesa Ardealului: "Ţi-a plăcut şi ţie". VIDEO

Tzancă Uraganu răspunde acuzaţiilor făcute de Roxana, prinţesa Ardealului: "Ţi-a plăcut şi ţie". VIDEO © captură video

La scurt timp după ce Roxana, prinţesa Ardealului l-a acuzat de hărţuire, Tzancă Uraganu a venit în platoul emisiunii "Acces Direct" s-a confruntat cu fosta iubită. A recunoscut că i-a mai dat câte un mesaj, două, dar... nici vorbă de hărţuire!

Roxana, prinţesa Ardealului şi Tzancă Uraganul nu au fost doar colegi de scenă, ci, povesteşte chiar fumoasa blondă, şi de pat! Cei doi cântăreţi au trăit o poveste de iubire ca în filme şi îşi făceau planuri serioase împreună. Ba chiar, Roxana a povestit la vremea respectivă că era pregătită să îi dăruiască şi un copil faimosului manelist, atât de serioasă părea povestea lor de dragoste. Asta până când, frumoasa artistă a aflat că Tzancă este însurat şi se pregătea să devină tată... 

După ce a trăit o iubire cu năbădăi cu celebrul Tzancă Uraganu, Roxana susţine că acum e terorizată şi hărţuită de fostul iubit. Deşi, la început, se declarau suflete pereche, Prinţesa Ardealului a aflat că cel cu care se iubea nebuneşte e. însurat, ba chiar că se pregătea să devină. tată. A fost momentul în care cei doi s-au despărţit, dar, pare-se, celebrul Tzancă nu ar vrea să renunţe la ea.

"Am avut o relaţie. Am auzit nişte reclamaţii. Pot să spun că am şi eu o relaţie, nu sunt căsătorit cu acte. A fost o perioadă în care eu nu mai eram cu fata aceasta şi perioade când mă certam şi cu Roxana, mă împăcam cu cealaltă... Cum e viaţa unui bărbat. Dacă era gravidă şi Roxana, era şi ea norocoasă. Am o fetiţă şi asta e. Sincer să spun, poate i-am mai dat câte un mesaj. Mai bei un pahar, poate... Dar asta se numeşte hărţuire?", a spus Tzancă Uraganu.

"De ce nu m-ai blocat dacă te-am deranjat? Vezi că ţi-a plăcut şi ţie?!", a continuat artistul.

"Ai uitat perioada în care mă sunai cu privat? Nu am cum cu tine! Eşti un mare mincinos.", s-a apărat Roxana, prinţesa Ardealului.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro