Acum este o bombă sexy, dar uite cum arăta Anda Adam în copilărie. Semăna cu un băiețel

+3 click pentru
galerie

Acum este o bombă sexy, dar uite cum arăta Anda Adam în copilărie. Semăna cu un băiețel © instagram

Anda Adam este una dintre cele mai sexy artiste de la noi. Cântăreaţa face acum senzaţie cu corpul pe care îl deţine, însă puţini sunt cei care ştiu cum arăta artista în copilarie. 

Anda Adam se clasează în topul celor mai sexy vedete de la noi. Cântăreaţa reuşeşte să întoarcă privirile bărbaţilor şi fiecare apariţie de-a acesteia atrage după sine foarte multe complimente. Vedeta are foarte mare grijă de corpul ei, iar pentru asta petrece foarte mult timp în sala de foarţă. Fotografiile cu artista în costum de sport atrag foarte multe aprecieri. Ei bine, Anda Adam a trecut şi ea prin copilărie ca fiecare dintre noi, iar în urmă cu câţiva ani artista a postat pe contul său de socializare o imagine cu ea pe când era doar un copil. 

Fotografia a fost rapid savurată de fanii cântăreţei, mai ales că aceasta era doar un copilaş care semăna mai degrabă cu un băieţel, iar în picioare purta nişte tenişi imenşi. 

Anda Adam a apărut în lumina reflectoarelor în anul 1999, atunci când s-a lansat în muzică alături de rapperii de la RACLA. De atunci şi-a construit o carieră puternică, iar acum se afla printre cele mai apreciate artiste din România. 

Frumoasa blondă s-a căsătorit în 2015 cu Sorin Andrei, iar împreună cu o fetiţă: Evelin. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro