Ultima fotografie cu Leo Iorga în viață. Artistul era de nerecunoscut

+3 click pentru
galerie

Ultima fotografie cu Leo Iorga în viață. Artistul era de nerecunoscut © arhiva

Vestea tristă că solistul trupei Compact a încetat din viață a venit ca un șoc peste țara noastră. La doar câteva zile de la moartea lui Mihai Constantinescu, Leo Iorga a plecat dintre noi. În ultima fotografie postată de artist pe contul său de socializare era aproape de nerecunoscut. 

Leo Iorga s-a stins din viață la vârsta de 54 de ani. Artistul a ajuns la spital în urmă cu doar câteva zile, iar de atunci medicii au încercat să îi salveze viața. Dupa mai bine de opt de ani de luptă cu cancerul, Leo Iorga a părăsit această lume, astăzi, iar vestea tristă a venit cu un trăsnet pentru toți cei apropiați. 

Ultima fotografie cu Leo Iorga

În urmă cu doar o luna de zile, artistul a postat pe pagina sa de socializare ultima fotografie cu el alături de câțiva oameni importanți din viața sa, fratele său, dar și soția sa. Artistul a ținut să precizeze în postare că fratele său a împlinit o vârstă frumoasă și a dorit să-i transmită La mulți ani prin intermediul contului de socializare. Fanii au venit imediat cu urări, dar astăzi această ultimă fotografie a stârnit sute de comentarii de regret pentru iubitul artist. 

Se poate observa că Leo Iorga, deși suferea extrem de tare din cauza bolii, a zâmbit pentru fotografie alături de oamenii dragi. Cântărețul nu mai reușea să stea în picioare și era total schimbat. 

Vestea că solistul trupei Compact s-a stins a venit chiar din partea fiului său. Paul Iorga, fiul lui Leo Iorga, a postat pe contul său de socializare o fotografie cu fundal de doliu, iar imediat a apărut și o imagine cu cei doi, Paul Iorga menționand: „Îmi va fi dor de tine”.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro