Ultima șansă a Denisei Răducu. Cum ar fi putut salvată îndrăgita cântăreață

+3 click pentru
galerie

Ultima șansă a Denisei Răducu. Cum ar fi putut salvată îndrăgita cântăreață © Arhivă

Denisa Răducu a murit, în 2017, la numai 27 de ani. S-a luptat luni de zile cu o boală cumplită, care a măcinat-o lent și a transformat-o într-o epavă a persoanei care obișnuia să fie. Chiar și așa, ar mai fi existat o cale prin care cântăreața ar fi putut să treacă peste această cumpănă.

Denisa Răducu a fost diagnosticată cu o boală cruntă: carcinom hepatocelular. Doctorii s-au luptat până în ultima secundă să o salveze, însă totul a fost peste puterile lor. Ar mai fi existat, însă, o ultimă șansă prin care artista ar fi putut să mai trăiască.

Cum ar fi putut fi salvată Denisa Manelista

În urmă cu doi ani, Minodora, apropiată a Denisei, mărturisea că s-a rugat neîncetat pentru artistă și a cerut ca și alți oameni să facă același lucru. Doar o minune ar mai fi putut să o salveze pe Denisa.

„Cei care ţin la acest copil trebuie să se roage. Eu îl rog zilnic pe Dumnezeu să facă o minune”, spunea Minodora, la vremea respectivă.

Tot artista a folosit ca exemplu cazul lui Gabriel Cotabiță, care și-a revenit miraculos, chiar și atunci când nimeni nu îi mai dădea șanse de supraviețuire.

„Sunt convinsă că există minuni şi sper în asta. M-am convins că există minuni atunci când Gabriel Cotabiţă şi-a revenit miraculos. Cred că o minune o să o salveze şi pe Denisa”, mai spunea Minodora.

Din păcate, Denisa a pierdut lupta cu boala, care a răpus-o chiar când era în floarea vârstei și în ascensiune profesională.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro