Ultimele cuvinte ale Mădălinei Manole, înainte de a se sinucide. Ţi se face pielea de găină. ''Sunt o neputincioasă, o nevrednică, o complexată''

+3 click pentru
galerie

Ultimele cuvinte ale Mădălinei Manole, înainte de a se sinucide. Ţi se face pielea de găină. ''Sunt o neputincioasă, o nevrednică, o complexată'' © Facebook

Au trecut nouă ani şi jumătate de la moartea Mădălinei Manole, iar durerea a rămas la fel de mare. Regretata artistă s-a stins în ziua în care ar fi împlini 43 de ani.

Mădălina Manole a fost una dintre cele mai iubite artiste de la noi. Deşi era apreciată, respectată, avea o familie superbă, era mama unui băieţel pe care şi-l dorise foarte mult, Mădălina Manole a ales să lase tot şi să plece. De altfel, ultimele cuvinte ale regretatei artiste sunt cu adevărat cutremurătoare.

În scrisoarea de adio, Mădălina Manole recunoaşte că a primit de la viaţă tot ceea ce o persoană şi-ar putea dori, dar din păcate nu ştie cum să gestioneze totul. Chiar dacă are oameni care o iubesc alături, ea nu ştie cum să le întoarcă dragostea. Ba chiar, spunea Mădălina Manole, se simţea complexată.

Artista nu a dat vina pe nimeni din cauza situaţiei în care se afla, ci susţinea că ea singură este vinovată pentru tot. În plus, ultimele cuvinte adresate de Mădălina Manole au fost pentru fiul ei şi pentru părinţi, cărora le-a cerut să o înţeleagă şi să o ierte.

''Sunt o neputincioasă, o nevrednică, o complexată, am un milion de defecte şi astea mă fac să mă gândesc că trebuie să mă opresc aici! Nimeni altcineva nu e vinovat de starea mea, doar eu! Voi toţi mă iubiţi, şi mi-aţi arătat asta, mereu. Şi totuşi eu gândesc că trebuie să mă opresc aici cu viaţa! Mi-a dăruit Dumnezeu cel mai frumos şi curat suflet din lume, Puiu al meu, cel mai mare şi minunat dar, copilaşul nostru. Cei mai buni şi sacrificaţi părinţi din lume, frate drag, nepoţi dragi, rude, prieteni, atâta lume cu suflet curat în jurul meu. Nu le merit, nu ştiu ce să fac, să am grijă de ele, cum să am grija de ele, cum să le fiu de folos'', au fost ultimele cuvinte ale Mădălinei Manole, pe care artista le-a scris într-o scrisoare de adio, făcută publică de soţul ei, potrivit informaţiilor din presă.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro