Ultimele informații despre starea de sănătate a Danielei Crudu! Ce s-a întâmplat cu vedeta, după operație

Ultimele informații despre starea de sănătate a Danielei Crudu! Ce s-a întâmplat cu vedeta, după operație © Instagram

Avem informații de ultim moment despre starea de sănătate a Danielei Crudu! Vedeta a fost operată de urgență, în urma traumatismelor grave pe care le-a suferit.

Daniela Crudu a fost bătută și a ajuns la spital în această dimineață, cu mai multe răni, mai ales în zona feței. Bruneta a suferit un traumatism cranio-facial, unul abdominal, o fractură de piramidă nazală, dar și o entorsă la una dintre glezne. În jurul orei 05:30, în această dimineață, Daniela Crudu a ajuns la un spital din București, însă a decis să plece acasă.

Câteva ore mai târziu, s-a întors la unitatea spitalicească, din cauza durerilor insuportabile. Atunci medicii au constatat că trebuie să fie supusă unei intervenții chirugicale și, imediat cum a fost posibil, ea a solicitat să fie transferată la un spital privat. Daniela Crudu a intrat acum într-o perioadă de recuperare atât fizică, cât și emoțională. 

"Probabil îi este milă şi nu vrea să îi creeze probleme. Ştiţi cum e Daniela, are grijă de toată lumea să fie bine. Daniela a fost externată, nu a avut nevoie de spitalizare. Nu are nimic intern. Are la faţă şi la picioare cred că de când a mers fără pantofi. Nu are traumatism cranio-cerebral, ci ochiul umflat şi vânăt şi nasul umflat, vânăt şi puţin fisurat. Trebuie să mergem la doctorul ei", ne-a declarat sora Danielei Crudu


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro