Uluitor! Cu ce se ocupă părinții Vlăduței Lupău! "Este o tradiție de familie"

+3 click pentru
galerie

Uluitor! Cu ce se ocupă părinții Vlăduței Lupău! "Este o tradiție de familie" © instagram

Vlăduță Lupău este una dintre reprezentantele generației tinere, care a ales să ducă mai departe folclorul românesc. Puțini sunt cei care știu că, în paralel cu muzica, bruneta este studentă în cadrul Universităţii de Ştiinţe Agricole și Medicină Veterinară din Cluj-Napoca. Recent, artista a vorbit despre cariera ei, dar și despre ocupația părinților ei!

Vlăduța Lupău este o artistă completă. Chiar dacă a ales muzica populară în detrimentul celei pop, se bucură de un real succes, încasând sume considerabile. Face cu greu față concertelor, iar drumul spre popularitate nu a fost unul tocmai ușor. Artista și-a început cariera de micuță, de la vârsta de 4 ani.

"Pe la 4 ani am avut primul spectacol unde trebuia să cânt o melodie împreună cu fratele meu. No’ şi am urcat noi pe scenă, oameni ne-o aplaudat! Că eram mici şi cred că şi tare simpatici şi eu deja mi-am luat-o în cap cred. De ce? Pentru că atunci când trebuia să încep prima strofă eu am început cu un plâns de toată frumusețea după care am ieșit în glorie de pe scenă!" , susține artista.

Pe lângă faptul că este interpretă de muzică populară, Vlăduța este și studentă în cadrul Universităţii de Ştiinţe Agricole și Medicină Veterinară din Cluj-Napoca. Bruneta a povestit că dragostea pentru animale o moștenește de la părinți, care lucrează în domeniul veterinar.

Tatăl vedetei este inginer zootehnist, iar mama, medic veterinar.

"Am ales această facultate, deoarece este tradiție de familie. Mama este medic veterinar, iar tata inginer zootehnist. Dar, bineînţeles, şi pentru dragostea faţă de animale. Îmi place tare mult, motiv pentru care urmez studiile doctorale din cadrul Universităţii de Ştiinţe Agricole și Medicină Veterinară Cluj-Napoca.", a completat bruneta.

A trecut printr-o perioadă dificilă în ultimii ani de facultate, din cauza evenimentelor la care trebuia să fie prezentă. Vlăduța a încercat să țină pasul cu ambele pasiuni și în cele din urmă, a reușit pe toate planurile.

"A fost greu în ultimii ani de facultate. Efectiv eram pe drum şi la școală. Într-adevăr, aş minți să spun că nu am mai lipsit uneori de la facultate, dar întotdeauna am recuperat în avans sau după, toate laboratoarele pierdute. A fost greu din cauza oboselii, dar a fost fain! Iar azi, mă mândresc cu faptul că sunt medic veterinar​", a continuat ea. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro