Un cântăreț de la noi a scos manea pentru Vulpița și Viorel! Cum sună piesa care face deja furori

+3 click pentru
galerie

Un cântăreț de la noi a scos manea pentru Vulpița și Viorel! Cum sună piesa care face deja furori © Arhivă

„Fenomenul” Vulpița și Viorel este pe val! Nu doar că îi încântă pe telespectatorii „Acces Direct”, dar și pe cântăreții care și-au găsit inspirația în dramele cu care se confruntă cei doi soți din Vaslui. Așa se face că un interpret de muzică de petrecere a scos o piesă care face deja ravagii.

Intitulat sugestiv „Vulpița și Viorel”, cântecul rupe deja topurile din mediul online și, ținem să vă informăm, nici măcar n-au trecut 24 de ore de la momentul când a fost lansată piesa.

Cum sună maneaua „Vulpița și Viorel”

Sorinel de la Plopeni este cel care le-a închinat o odă soților din Vaslui care au lipit oameni de televizoare cu povestea lor tragi-comică. Pe măsură sunt și versurile, care arată clar că este vorba despre o melodie pe cât de amuzantă, pe atât de, să zicem, dansantă.

„Cu rochița șifonată
A plecat fetița
Din Vaslui la Capitală
Și-o cheamă Vulpița
Că s-a săturat de sapă
De atâția ani
Să găsească-n București
Un bărbat cu bani”,
este începutul piesei, care cam dă de înțeles cum arată întregul cântec.

Vulpița și Viorel au fost principalul caz de la „Acces Direct” al ultimii luni. Cei doi soți de la Vaslui au o iubire cu năbădăi, el acuzând-o pe ea că l-a înșelat... printre altele. De mai multe zile, telespectatorii așteaptă să vadă care va fi deznodământul în cazul celor doi oameni simpli care au cunoscut faima la TV.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro