Un mare fotbalist va deveni tătic pentru prima dată. Iubita fostului dinamovist a făcut anunțul mult așteptat / FOTO

+3 click pentru
galerie

Un mare fotbalist va deveni tătic pentru prima dată © Facebook

O veste mare vine chiar din lumea sportului. Un fost dinamovist va deveni tătic pentru prima dată, la doar 23 de ani. Iubita fotbalistului a făcut anunțul chiar de ziua acestuia. 

Fanii echipei din Ștefan cel Mare au motiv de sărbătoare, căci, Andrei Țîrcoveanu va deveni tătic pentru prima data. Iubita sa, Bianca, a dat marea veste pe Instagram, chiar de ziua de naștere a fostului dinamovist. 

Cei doi se iubesc la nebunie și chiar dacă sunt extrem de tineri, focoasa brunetă și fostul dinamovist sunt pregătiți să întemeieze o familie de nota zece. 

La doar 23 de ani, Andrei, fostul jucător al dinamoviștilor, nu își mai încape în piele de fericire. Chiar de ziua lui, iubita sa, Bianca, i-a oferit cel mai de preț cadou. 

Tânăra și-a surprins iubitul cu un test de sarcină pozitiv, moment în care lumea lui Andrei a devenit mai roz. 

În intimitatea casei lor, așa au petrecut cei doi aniversarea fotbalistului, însă nu au uitat să imortalizeze cel mai frumos moment al relației lor. 

Bianca și Andrei au realizat o fotografie emoționantă, pe care, cu siguranță, o vor păstra drept cea mai de preț amintire. Îmbrățișați, fotbalistul ținându-și mâna pe burtica iubitei și cu zâmbetul până la urechi, așa s-au fotografiat cei doi viitori părinți. Ulterior, Bianca a publicat fotografia pe Instagram, pentru a împărtăși cu fanii cel mai frumos moment al vieții. 

În cinstea veștii și a aniversării fotbalistului, bruneta i-a pregătit iubitului ei și un tort deosebit. 

”La mulți ani, tăticule”, scrie pe tortul cu fotbaliști al lui Andrei. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro