FOTO/ Un nou cuplu în casa ”Like a Star”? Sărutări și atingeri tandre, pe ascuns, între doi concurenți

+3 click pentru
galerie

FOTO/ Un nou cuplu în casa ”Like a Star”? Sărutări și atingeri tandre, pe ascuns, între doi concurenți © captura foto

Competiția ”Like a Star” scoate la iveală multe lucruri din partea concurenților. Dacă unii dintre ei au venit pentru a se promova și pentru a câștiga, alții vor să-și găsească jumătatea. Se pare că Diana și Paul fac primii pași spre o nouă relație, dar situația este mult mai complicată.

Diana și Paul au fost surprinși de camerele ce îi supraveghează non-stop pe concurenții din casa ”Like a Star” în timp ce se sărutau cu foc, însă asta nu e tot. Sub pretextul că vor să-și facă o fotografie, concurenții au pășit într-una din încăperile neluminate și în care credeau că nu există camere. Au început să se îmbrătișeze și să se sărute, iar ceea ce a urmat a reprezentat punctul culminant al aventurii celor doi. Diana și Paul au mers în cameră, acolo unde Ionatan, concurenții cu care Diana a decis să împartă același pat, i-a prins în flagrant. 

Ce a urmat? Ionat l-a dat afară din încăpere pe Paul și i-a adresat Dianei vorbe grele referitoare la gestul pe care tocmai l-a făcut. ”Am făcut ce am simțit”, a spus concurenta în timp ce Ionantan era un pachet de nervi. 

Emisiunea "Like a Star" este difuzatã de luni pânã vineri, între orele 18:45-20:45 şi 00.00–01.00 şi sâmbãta, de la 18:45 la 20:45, atunci când va fi desemnat Star-ul Săptămânii cel care a acumulat cei mai mulți urmăritori pe contul de Instagram. Ei vor face regulile casei pentru următoarele şapte zile

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro