Un nou scandal monden a luat naștere. Vlăduța Lupău, pusă la punct chiar de fina sa, Georgiana Lobonț: ”Trebuie să fii mai bună ca varianta mea” / FOTO

+2 click pentru
galerie

Un nou scandal monden a luat naștere © Instagram

Showbiz-ul monden este zguduit de un nou scandal. De data aceasta, protagonistele sunt Vlăduța Lupău și Georgiana Lobonț. nașa și fiina. 

Un nou scandal zguduie acum showbiz-ul românesc. Cele care duc acum o ”luptă” în mediul onlien sunt chiar nașa și Fina, Vlăduța Lupău și Georgiana Lobonț. 

Cele două artiste par că nu mai au loc sub soare una de cealaltă, motiv pentru care au ajuns să se certe pe melodiile pe care le cântă. 

Cea care a făcut totul public este Georgiana Lobonț. Artista de muzica populară a declarat pe pagina sa de Instagram faptul că nașa copiilor ei o ia peste picior.

Ba mai mult, se pare că întregul scandal ar fi pornit de la o melodie, cântată de ambele artiste, care le-a făcut acum să concureze. 

”Eu nu mă concurez cu nimeni. Toți avem loc sub soare. Dacă voiai să demonstrezi că ești bună, trebuia să fii mai bună ca varianta mea” a spus Georgiana. 

Și scandall nu s-a oprit aici, căci, fiina Vlăduței a continuat și a spus tot ce are pe suflet, dar și de la ce s-a aprins ea atât de tare. 

”Să îi ascultați colajul. Este superb! Îmi pare rău că nu l-am ascultat deloc, că altfel nu cântam prima piesă tot ca ea, să creadă că o copiez, cum a crezut mereu despre mine. Și cu asta îți spun, draga mea, îmi pare rău că nașa copiilor mei ești tu. Nu îmi doream o astfel de nașă, care să fie de treabă doar la botez. Îmi pare rău dacă am deranjat, dar sincer nu mă calcă nimeni în picioare. Deocamdată știu cine sunt și de unde am plecat. Asta e viața. Te aștepți la rău cel mai puțin dela oamenii pe care îi consideri parte din familia ta. Prietenia mea cu Vlăduța s-a stins. Tu aveai datoria morală de nașă a copiilor mei să păstrezi o relație normală cu noi, așa cum ne-am dorit de la început. Îmi pare rău că s-a ajuns aici, dar nu mai suport să văd așa ceva, mi-ai demonstrat multe”, a scris Georgiana Lobonț pe pagina sa de Instagram. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro