Una dintre cele mai sexy afaceriste şi-a prezentat garderoba, în direct! Are piese vestimentare de mii de euro. VIDEO

+3 click pentru
galerie

Una dintre cele mai sexy afaceriste şi-a prezentat garderoba, în direct! Are piese vestimentare de mii de euro. VIDEO © captura video

S-a dezbrăcat de secrete, în faţa camerei de luat vederi, și a prezentat în exclusivitate "Imperiul Hainelor ca de bomboane". Ea este Elena Popa, una dintre cele mai senzuale femei de succes, din România! Iar acesta este imperiul hainelor de lux ca de acadea pe care le crează!

Elena, cea cu şuvite aurii, buze seducătoare, ochi migdalaţi şi... trup bine sculptat! Pare, mai degrabă, un fotomodel rafinat şi nici nu ai spune că este, mai întâi de toate, o mamică devotată. O mamă care îi oferă tot ce e mai bun şi mai frumos fiicei sale. Ia priviţi cum arată locul în care o creşte, rupt parcă din filmele de la Hollywood.

Pasiunea pentru haine îi aduce și mulți bani

Amfitrioana noastră are mult bun gust! Şi asta se vede cu ochiul liber, de îndată ce păşeşti în casa ei şi intri în livingul spaţios, relaxant şi elegant. Aici, Elena ne-a întâmpinat îmbrăcată într-o ţinută pe calibrul ei: taior negru, cu o broderie imperială, pantofi cu pietre şi o pălărie de senzaţie! 

"Da, m-am dezbrăcat de foarte multe ori. Și rămâneam cu singura piesă pe mine. Am dat-o jos de pe mine și am vându-o.", spune afacerista. 

Femeie de afaceri de succes, Elena ne-a spus şi care e secretul reuşitei sale. "Nu, nu mi s-a întâmplat să-mi scrie foarte mulți bărbați. Da, sunt foarte selectivă, da. Copilul este pe primul loc, fetița mea este cea mai importantă.", a povestit Elena, la Acces Direct. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro