Unde va fi depus trupul neînsuflețit al soțului Mariei Cârneci. Artista e răpusă de durere

Unde va fi depus trupul neînsuflețit al soțului Mariei Cârneci. Artista e răpusă de durere © Arhiva

Maria Cârneci a primit astăzi o veste pe care nimeni nu speră să audă niciodată. Soțul ei, Romulus, omul care i-a fost alături în ultimii 36 de ani, s-a stins din viață, după o lungă suferință.

Maria Cârneci are nevoie de toată susținerea persoanelor dragi și de multă putere pentru a trece peste această cumpănă. Artista de muzică populară a început pregătirile pentru înmormântare. Toți cei care vor să îi aducă un ultim omagiu soțului său, să aprindă o lumânare sau să aducă o floare, sunt așteptați mâine, începând cu ora 11:30, la capela cimitirului din Pipera.

Maria Cârneci, poveste de dragoste de trei decenii cu soțul său

Maria Cârneci l-a cunoscut pe soțul său în urmă cu mai bine de trei decenii, pe când se afla la începuturile carierei. Interpreta de muzică populară s-a îndrăgostit de regretatul ei soț atunci când s-a cazat la un hotel în care Romulus era director.

Au agonisit mult și au reușit să își îndeplinească toate dorințele, având o familie unită și frumoasă de care erau tare mândri. Maria Cârneci și soțul ei aveau două nepoțele, lumina ochilor lor și motivul pentru care zâmbeau în fiecare zi. "În toţi aceşti ani nu am fost aproape de ei când aş fi vrut, fiind plecată cu contracte în străinătate sau în ţară. Publicul meu cel mai fidel sunt soţul şi fiul meu, care mă primesc acasă cu aplauze, ce îmi ung sufletul. În rest, să ştiţi că sunt o soţie şi o mamă absolut normală, dar şi grijulie! La noi în familie se vorbeşte foarte deschis şi ne sfătuim în orice problemă", spunea interpreta pentru Taifasuri.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro