Unde va merge Pepe pentru prima dată după 15 mai. Două lucruri i-au lipsit cel mai mult în această perioadă artistului

Unde va merge Pepe pentru prima dată după 15 mai © Arhiva

Perioada de izolare i-a prins bine lui Pepe, însă au fost și lucruri care i-au lipsit foarte mult în tot acest timp. 

Pepe, unul dintre cei mai apreciați artiști din România, s-a bucurat de această perioadă de izolare, însă abia așteaptă data de 15 mai pentru a putea reveni cu pași mici la viața normală. 

”A fost o perioadă frumoasă. Mi-a prins foarte bine perioada aceasta, fiindcă am avut timp să stau mult mai mult cu fetele şi cred că și ele îşi doreau foarte tare. Profesional parcă am muncit mai mult decât înainte şi iarăşi mi-a prins bine”, a spus Pepe, conform click.ro

Chiar dacă această perioadă i-a prin bine, având mai mult timp pentru familie, Pepe duce dorul unor lucruri simple, dar extrem de importante pentru el. 

”Mi-e dor să mă duc la biserică fără să mă oprească cineva, să mă găsesc cu familia, cu fraţii, cu mama, cu tata, să mergem cu prietenii afară, la un suc. Vacanţa este la capăt. Dacă e, bine, dacă nu, ne descurcăm şi fără”, a dezvăluit artistul. 

Cât despre întoarcerea pe scenă, în fața publicului care îl așteaptă cu nerăbdare, Pepe spune că și el își dorește caacest lucru să se întâmple cât mai repede, însă nu vrea să încalce nici o regulă, așa că va trebui să mai aștepte o perioadă pentru a se bucura de publicul lui. Până atunci, artistul a găsit o variantă online de a le cânta celor care îl apreciază. 

”Mi-e dor să mă găsesc fizic cu oamenii la concerte fiindcă, cu toate că am găsit eu o soluţie, concertele online,  nu este acelaşi lucru. LIKE-urile şi SHARE-urile şi emoticoanele doar ţin locul aplauzelor. De-abia aştept şi “cântările normale”, dar nu ştiu când se vor întâmpla, fiindcă toţi oamenii pentru care trebuia să cânt vor asta cu nerăbdare. Dacă mâine se va da drumul la evenimente cu mai mult de 100 de persoane, în weekend sunt pe scenă”, a mai adăugat Pepe. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro