Ups, Carmen de la Sălciua, goală în pat. Fotografia a ”scăpat” pe internet. Doar Culiță vede așa ceva FOTO

+2 click pentru
galerie

Carmen de la Sălciua, goala pe internet © Arhiva

Celebra Carmen de la Sălciua este una dintre cele mai cunoscute și apreciate artiste de la noi din țară.  Melodiile vedetei ajung în doar câteva ore de la lansare în topuri, iar fanii sunt pur și simplu orbiți de frumusețea brunetei.

Vedeta are mereu apariții de senzație atunci când urcă pe scenă în fața celor care o apreciază, iar lucrul acesta este și unul dintre motivele pentru care cei mai mulți dintre fanii brunetei sunt bărbați.

Chiar dacă toată lumea știe că artista noastră este într-o relație cu Culiță Sterp, bărbații nu încetează să roiască în jurul lui Carmen de la Sălciua.

Pentru că este o persoană publică, vedeta este asaltată mereu de mesaje care mai de care mai apreciative sau îndrăznețe, însă Carmen a știut mereu cum să le satisfacă curiozitatea fanilor, fără a întrece limita bunului simț.

După ce, recent, vedeta s-a fotografiat complet nemachiată și le-a arătat celor care o urmăresc în mediul virtual cum este ea în viața de zi cu zi, acum artista a șocat din nou.

De data aceasta, cea care ajunge mereu în topurile muzicale a lăsat să se vadă puțin mai mult. După un concert susținut la Sibiu, acolo unde a fost așteptată de o mulțime de fani și a încins atmosfera așa cum doar ea știe, Carmen dela Sălciua a vrut să le mulțumească celor care au fost prezenți alături de ea.

Doar că de data aceasta, artista a ales să facă mulțumiri, goala. Da, ați auzit bine! Carmen de la Sălciua, extenuată, a mulțumit pe Instagram, însă i-a scăpat un detaliu. Vedeta s-a filmat în timp ce era goală, în așternuturi.

Fanii au apreciat mesajul vedetei, dar mai mult au apreciat ceea ce a lăsat Carmen să se vadă.  Vizibil obosită, însă cu zâmbetul pe buze, mulțimută de ceea ce a realizat, vedeta, acoperită doar cu un cearșaf le-a transmis fanilor toată iubirea ei.

Cu siguranță, mesajele pentru Carmen, după ipostaza în care s-a filmat, au curs pe bandă rulantă. Și, pe bună dreptate, fanii au de ce să fie îndrăgostiți de artista. Chiar și după o noapte întreagă pe scenă, Carmen de la Sălciua arată impecabil.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro