Ups, Gabriela Cristea a „scăpat porumbelul”! Detalii picante, din dormitor: „Dragostea se face pe stomacul gol”

+3 click pentru
galerie

Gabriela Cristea © captură Antena Stars

Gabriela Cristea a făcut o mărturisire de zile mari, astăzi, în cadrul emisiunii „Te iubesc de nu te vezi”. Sinceră din fire, frumoasa moderatoare de la Antena Stars le-a spus tuturor cum este bine să faci dragoste. 

În ediția de astăzi a emisiunii „Te iubesc de nu te vezi”, Gabriela Cristea le-a dat tuturor un sfat prețios. Mai exact, celebra moderatoare de la Antena Stars le-a vorbit tuturor despre cum trebuie să faci dragoste. „Dragostea se face pe stomacul gol, că dacă nu, te rostogolești ca o balenă!” a spus Gabriela Cristea, la „Te iubesc de nu te vezi”. 

Pe Gabriela Cristea o puteți vedea în fiecare săptămână, de luni până sâmbătă, pe Antena Stars, începând cu ora 18:45, în cadrul emisiunii "Te iubesc de nu te vezi". Cei care își caută jumătatea se pot înscrie la cel mai tare dating-show al momentului, „Te iubesc de nu te vezi”. De luni până sâmbătă, doritorii au ocazia să-și cunoască, în direct, perechea, la „Te iubesc de nu te vezi”, emisiunea difuzată la Antena Stars.

Așadar, persoanele care sunt în căutarea iubirii și vor să participe la emisiunea „Te iubesc de nu te vezi” pot suna la 0756.036.364 (tarif normal), pot scrie pe e-mail: casting@antenastars.ro sau, într-un mesaj, direct pe pagina de Facebook a show-ului - Te iubesc de nu te vezi.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro