Urmează să fii naşă de botez şi nu ştii ce lucruri îţi trebuie pentru bebeluş? Deea Maxer îţi dă cele mai utile sfaturi

+3 click pentru
galerie

Deea Maxer urmează să fie naşă de botez © Foto: Instagram

Urmează să fii naşă de botez şi nu ştii încă ce să cumperi? Ei bine, noi venim în ajutorul tău cu câteva sfaturi oferite de Deea Maxer, care urmează să fie naşă de botez.

Unul dintre cele mai frumoase lucruri care se pot face în viaţă este acela de a boteza un copil. Pe lângă frumuseţea momentului, să fii naşă de botez înseamnă şi o mare responsabilitate pentru că trebuie să ai grijă de acel copil toată viaţa. Aşadar, primul lucru pe care trebuie să-l faci pentru bebeluş este să pregăteşti lucrurile pentru botez.

Dacă urmează să fii naşă şi încă nu ştii ce trebuie să achiziţionezi, noi venim în ajutorul tău cu câteva sfaturi oferite de Deea Maxer, care va fi naşă pe 10 iunie. Deea şi Dinu Maxer vor boteza pe nepoata lor, fiica fratelui lui Dinu. Micuţa are o lună şi se numeşte Issabela, iar naşii ei au achiţionat tot ce au putut ei mai frumos.

"Ne facem o listă de năşică. Trebuie să luăm hăinuţe şi nu doar pentru ziua botezului. Trebuie să îmbraci copilul de acasă, iar apoi după creştinare trebuie să schimbi copilul în biserică. Eu am plănuit să-i cumpăr nişte hăinuţe ca şi cadou, dar şi pentru băiţă de a doua zi. Aşadar, să recapitulăm: hăinuţe, lumânarea de botez care se cumpără de către naş. Pot fi albe, simple, cu flori, cu ursuleţi. Noi am ales o lumânare cu flori artificiale pentru că vreau ca mama Isabelei să o oprească şi să roage pentru cea mică. O să punem şi o păpuşă sau un ursuleţ pe ea. Numărul 3 este trusoul de botez. Aici este cel mai mult de muncă, mi-a luat mult până m-am hotărât. Trusoul înseamnă ca fiind un set de lucruşoare, trebuie să conţină tot ce are nevoie copilul la botez: prosop de bebe, pânză de mir, sticluţă de mir, faşă, iar pentru preot săpun şi prosop. Următorul punct reprezintă cruciuliţele", a spus Deea Maxer pentru cele care urmează să devină naşe de botez.

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro