Clipe de coșmar pentru Natașa Raab. Soțul actriței, medicul Val Guțul, a murit

+3 click pentru
galerie

Clipe de coșmar pentru Natașa Raab. Soțul actriței, medicul Val Guțul, a murit © Facebook

Durere mare pentru Natașa Raab. Marea actriță a teatrului românesc și-a pierdut soțul. Medicul Val Guțul s-a stins din viață la vârsta de 66 de ani, din cauza unor probleme de sănătate.

Natașa Raab este distrusă de durere

Natașa Raab și Val Guțul au trăit o poveste de dragoste timp de 38 de ani. Vestea teribilă a morții sale a fost dată chiar de îndrăgita actriță pe rețelele sociale. Mesajul Natașei Raab este unul plin de durere, după ce l-a pierdut pe bărbatul alături de care a împărțit bune și rele. 

''Am rămas singură, Doamne. Soțul meu, prietenul de o viață, m-a lăsat a nimănui. Vreau să mor și eu. Avea doar 66 de ani'', este mesajul cutremurător al marii actrițe, care nu a avut copii cu soțul său.

Vestea i-a întristat pe toți cei care au citit cuvintele pline de durere ale Natașei Raab, iar oamenii au ținut să o îmbărbăteze, transmițând mesaje de compasiune, de alinare și de condoleanțe.

''Sincere condoleanțe!!! Dumnezeu să-l odihnească în liniște și pace !!! 😢😢, Condoleanțe! Dumnezeu să-l primească!, Dumnezeu să îl așeze la dreapta Sa!, Sincere condoleanțe! Dumnezeu să-l odihnească în pace și lumină veșnică!➕🕯🌹, Nu o să muriți. Dumnezeu nu vă lasă, vă împinge înainte'', sunt câteva dintre mesajele celor care au ținut să-i arate Natașei Rabb că nu este singură.

Natașa Raab s-a confruntat cu probleme de sănătate

Natașa Raab a avut grijă cum a putut ea mai bine de soțul ei, care suferea de o boală gravă, însă în același timp trebuia să nu-și neglijeze și propria sănătate, asta penntru că, în ultimul timp, artista a ajuns de mai multe ori la spital.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro