Nataşa Raab nu-şi mai găseşte liniştea după moartea soţului. Strigătul de disperare. "Ai plecat şi m-ai lăsat singură"

+3 click pentru
galerie

Nataşa Raab nu-şi mai găseşte liniştea după moartea soţului. Strigătul de disperare. "Ai plecat şi m-ai lăsat singură" © Facebook

Val Guţul, soţul Nataşei Raab, a încetat din viaţă săptămâna trecută, iar de atunci marea actriţă nu-şi mai găseşte pacea. Cei doi au fost împreună aproape patru decenii şi s-au susţinut la bine şi la greu.

Val Guţul a murit la 66 de ani

Val Guţul, soţul Nataşei Raab, a fost unul dintre cei mai admiraţi medici. El s-a stins în urma unor probleme de sănătate grave, cu care s-a luptat în ultimul timp. Val Guţul a murit la 66 de ani şi a lăsat în urma lui multă durere. Cea care îi simte absenţa cel mai mult este chiar soţia sa îndurerată, care nu-şi mai găseşte liniştea.

Nataşa Raab a rămas singură şi tristă, iar alinarea ei este comunicarea pe care o are cu fanii. Nataşa Raab a postat, în aceste zile, foartre multe mesaje pe reţelele sociale, toate dedicate regretatului ei soţ. În plus, Nataşa Raab a ţinut să le mulţumească tututror care i-au fost alături şi nu au lăsat-o în aceste zile pline de suferinţă.

"Iubitul meu, Al meu soţ, care a plecat şi m-a lăsat singuraaaă, Tati al meu", sunt câteva dintre mesajele postate de actriţă pe Facebook, însoţite de fotografii cu regretatul ei soţ. "Vă mulţumesc tuturor celor care sunteţi şi veţi fi cu mine", a transmis, de asemenea, actriţa tuturor celor care i-au fost aproape. Oamenii, la rândul lor, au transmis mesaje de condoleanţe şi de susţinere, în urma decesului regretatului medic.

''Sincere condoleanțe!!! Dumnezeu să-l odihnească în liniște și pace !!! 😢😢, Condoleanțe! Dumnezeu să-l primească!, Dumnezeu să îl așeze la dreapta Sa!, Sincere condoleanțe! Dumnezeu să-l odihnească în pace și lumină veșnică!➕🕯🌹, Nu o să muriți. Dumnezeu nu vă lasă, vă împinge înainte'', sunt câteva dintre mesajele celor care au ținut să-i arate Natașei Rabb că nu este singură.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest