Valentina Pelinel, ipostază emoţionantă alături de Milan şi de gemenele sale. "Sunt cel mai împlinit om"

+3 click pentru
galerie

Valentina Pelinel, ipostază emoţionantă alături de Milan şi de gemenele sale. "Sunt cel mai împlinit om" © Instagram

Valentina Pelinel este o femeie împlinită datorită copiilor ei. Cei trei micuţi îi aduc zâmbetul pe faţă în fiecare zi şi o fac să uite de probleme. Valentina Pelinel face ce tot ce poate pentru a-i vedea fericiţi şi mereu plini de veselie.

Valentina Pelinel, fotografie emoţionantă alături de copiii ei

Valentina Pelinel este o femeie puternică, pentru că nu oricine ar putea face faţă situaţiei în care se află ea. După o perioadă frumoasă din viaţa ei, când s-a şi căsătorit cu Cristi Borcea şi credea că totul este perfect, soarele a apus, pentru că fostul şef al lui Dinamo a fost luat, din nou, în spatele gratiilor. A fost greu, au fost momente delicate, dar chiar şi aşa, Valentina Pelinel a ştiut să găsească puterea să meargă mai departe.

Cei care au întărit-o şi care au făcut-o să vadă partea frumoasă a vieţii au fost mereu copiii ei. Chiar la început de primăvară, pe 1 martie, Valentina Pelinel a adus pe lume două fetiţe superbe, care au primit numele de Indira şi Rania. Cele două i-au adus liniştea şi bucuria, chiar dacă soţul ei nu i-a fost alături fizic. Cristi Borcea a fost în culmea fericirii după ce a primit vestea că a devenit, din nou, tată, şi şi-a sunat nevasta imediat după ce aceasta şi-a revenit din operaţie. Cristi Borcea i-a trimis şi un buchet de flori imens Valentinei Pelinel, drept o mică recompensă pentru darul inegalabil pe care l-a primit din partea ei.

Aşa cum spuneam, Valentina Pelinel se ocupă foarte mult de creşterea copiilor, astfel că în ultimul timp a început să posteze destul de rar pe reţelele sociale. Astăzi, însă, a făcut excepţie, spre bucuria fanilor, cărora le-a prezentat imagini noi cu copiii săi.

"Familia înseamnă totul pentru mine, iar alături de ei sunt cel mai împlinit om ❤🙏😍🙏👩‍👧‍👧👨‍👩‍👧‍👧👭💏", a scris Valentina Pelinel pe Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro