Valentina Pelinel, surprinsă fericită și zâmbitoare! Blondina încearcă să fie puternică pentru familia ei

Valentina Pelinel, surprinsă fericită și zâmbitoare! Blondina încearcă să fie puternică pentru familia ei © Instagram

Valentina Pelinel a demonstrat de-a lungul timpul că este o femeie puternică și o adevărată mămică eroină a showbizului românesc. Blondina a suferit un șoc atunci când a aflat că Borcea a fost încarcerat, din nou, înainte ca ea să le nască pe gemene.

Ei bine, acum lucrurile s-au mai liniștit puțin în familia lor, iar recent Valentina Pelinel a publicat o fotografie cu fiul ei, micuțul Milan. Cei doi au petrecut pe cinste într-un parc de distracții de pe litoral, iar fericirea li se citea pe chip. Valentina Pelinel părea mai fericită și mai zâmbitoare ca niciodată, semn că încearcă să mai uite de probleme și să își concentreze atenția asupra copiilor săi.

Chiar dacă nu îi este ușor, Valentina Pelinel știe că trebuie să fie puternică pentru micuții ei, dar și pentru soțul care are nevoie de sprijin moral. Frumoasa blondină se încarcă mereu cu forță din dragostea copiilor ei și, astfel, luptă să vadă mereu partea frumoasă a vieții.

Câți bani încasează Cristi Borcea din alocațiile copiilor

Cristi Borcea este tată a nouă nopii. Dintre aceștia, Patrick este singurul major (21 de ani) și nu mai primește alocație. În cazul celorlalți, însă, sumele alocațiilor variază în funcție de vârstă, iar suma totală pe care Cristi Borcea o încasează lunar devine de 904 lei. Melissa și Angelo, din căsătoria cu Mihaela Borcea, au amândoi 16 ani. Prin urmare, primesc alocații de câte 84 de lei fiecare. Din căsătoria cu Alina Vidican, Cristi Borcea are doi copii: George (7 ani) și Gloria (4 ani). Tot câte 84 de lei primesc și ei.

Andreina Carolyn Christine, de 11 ani, este copilul rezultat din relația cu avocata Simona Dana Voiculescu. Și ea tot 84 de lei primește.

Tot 84 de lei la alocație are și Milan, fiul de 3 ani al lui Borcea și al Valentinei Pelinel. Gemenele Indira și Rania, însă, au alocații de câte 200 de lei, având în vedere că au sub doi ani.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro