Valentina Pelinel, prima fotografie alături de Cristi Borcea și copiii, după ce afaceristul a ieșit din pușcărie! "Timp în familie". FOTO

Valentina Pelinel, prima fotografie alături de Cristi Borcea și copiii, după ce afaceristul a ieșit din pușcărie! "Timp în familie". FOTO © Instagram

Valentina Pelinel a primit cea mai bună veste ieri! Cristi Borcea a fost eliberat din penitenciar și s-a întors în sânul familiei, după nouă luni petrecute în penitenciar. Frumoasa vedetă a făcut publică prima fotografie în tabloul de cinci, iar fericirea se citește pe chipul lor. 

Valentina Pelina a publicat prima fotografie alături de soțul și cei trei copii ai lor, iar cu greu poate fi descrisă emoția pe care o trăiesc. Reîntâlnirea a fost una specială, mai ales că este pentru prima oară când afaceristul are ocazi de a petrece mai mult timp cu gemenele sale, Indira și Rania. Bebelușele s-au născut în urmă cu opt luni, iar acum Cristi Borcea va petrece din ce în ce mai ult timp alături de comorile sale. "🥰😍👨‍👩‍👧‍👦💑❤Timp în familie", a scris Valentina Pelinel, pe Instagram. 

Valentina Pelinel este în culmea fericirii și, chiar dacă a demonstrat cu vehemență că este o femeie puternică și a reușit să aibă singură grijă de familie cât timp Cristi Borcea a fost încarcerat, acum fericirea este la cote maxime și, cine știe, probabil că ne putem aștepta foarte curând la un botez în familia lor!

Cristi Borcea, liber după 9 luni de arest

Cristi Borcea a părăsit Penitenciarul Jilava ieri, după ce a fost încarcerat încă din luna februarie a acestui an. Afaceristul fusese condamnat la 7 ani și șase luni de închisoare în cele două dosare, dintre care cinci i-a petrecut în spatele gratiilor. Cristi Borcea va fi supravegheat în continuare de un ofițer de probațiune, până la finalizarea integrală a pedepsei. 


facebook whatsapp twitter pinterest