Valentina Pelinel și Cristi Borcea, primele declarații după ce s-au căsătorit civil: "Nu a fost dragoste la prima vedere"

+7 click pentru
galerie

Cristi Borcea și Valentina Pelinel au devenit soț și soție astăzi și sunt în culmea fericirii! Cei doi au pășit spre ieșirea de la starea civilă mai uniți și mai îndrăgostiți ca niciodată și sunt pregătiți pentru un nou început. 

Vizibil emoționată, Valentina Pelinel a spus primele declarații, în calitate de soția lui Cristi Borcea"Părinții ne-au fost alături. O să vă spun la momentul actual despre nuntă. Așteptam de mult acest moment,  am fost uniți de la început, nu am nici o îndoială că vom fi uniți. Da, Milănică a fost și el prezent, dar nu avea stare. Sănătoși să fim. Sunt fericită și împlinită, așteptam de multă vreme.", a declarat Valentina Pelinel, la "Acces Direct".

Cristi Borcea se declară un bărbat împlinit, nerăbdător că va deveni tătic de gemene. Proaspeții însurăței nu vor pleca în luna de miere, ci într-o mini-vancanță în Turcia, pentru că omul de afaceri va fi supus unui program de detoxifiere.

"Eu aș vrea fetițe, să vedem. Nu vom face o petrecere acum, doar ne-am cununat. Nu a fost dragoste la prima vedere, dar chimia și-a spus cuvântul. Am primit vestea că voi fi tătic foarte fericit. Plecăm în Bodrum, în Turcia, în următoarele opt zile, pentru un detox, pentru problemele pe care le am. Tata mi-a dat sfatul, ține mult la Valentina, să am grija de ea și sa fim o familie până la sfârșitul vieții." , a spus și Cristi Borcea, la "Acces Direct".

Valentina Pelinel ste însărcinată cu gemeni

Tot astăzi, wwww.spynews.ro, a aflat, în exclusivitate, că Valentina Pelinel este însărcinată cu gemeni şi va avea două fetiţe.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

A.C.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro