Întrebarea de pe buzele tuturor: Câți ani are Armin Nicoară, artistul care face furori alături de Vlăduța Lupău?

+5 click pentru
galerie

Întrebarea de pe buzele tuturor: Câți ani are Armin Nicoară, artistul care face furori alături de Vlăduța Lupău? © captură video

Vlăduța Lupău este pe val, însă în multe locuri în care a fost invitată să cânte a mers alături de Armin Nicoară, un tânăr artist. Oamenii s-au întrebat câți ani are acesta, dat fiind faptul că în unele fotografii postate pe rețelele de socializare nici n-ai crede că este major.

Ei bine, nu este minor! Armin Nicoară este unul dintre cei mai tineri și talentați saxofoniști. Câți ani are? Tânărul are 24 de ani. Informație greu de găsit pe rețelele de socializare sau oriunde au apărut articole despre Armin. Așadar, informația îi lămurește pe toți cei care credeau că Armin este doar un copil.

Armin Nicoară este un gărbat în toată firea. Alături de cunoscuta artistă Vlăduța Lupău face show oriunde merg, ea cu glasul, el cu saxofonul. 

"După vârsta de 18 ani când am terminat școala nu știam ce să fac, fotbal sau muzică. Atunci fratele meu mai mare, Armando Nicoară, care e tot odată și impresarul meu, m-a luat și m-a dus la un elev de-a lui taicămiu să învăț să cânt la saxofon. Am reușit să învăț să cânt câteva returnele și atunci fratele meu și-a dorit foarte mult să fac un program alături de tatăl meu, special pentru nunta lui. De atunci pot să spun că viața mea s-a schimbat radical, atunci a început totul pentru mine", spunea Armin Nicoară recent, pentru gazetamuzicantilor.ro.

Și viața lui este într-o continuă schimbare! Cu siguranță primește cereri peste cereri pentru a fi prezent la diferite evenimente. 

În 2013, atunci când Armin Nicoară a împlinit vârsta de 18 ani, i-a fost organizat un majorat pe cinste. Nicolae Guță, Puiu Codreanu, Lena Miclaus, dar și mulți alți artiști au cântat pentru el, fără să se gândească la faptul că peste câțiva ani vor cânta împreună la diferite evenimente.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro