Vărul Bombo Pastramă, primele declaraţii despre nuntă: "Acum e a noastră, e din familie"

+3 click pentru
galerie

Vărul Bombo Pastramă, primele declaraţii despre nuntă: "Acum e a noastră, e din familie" © captură video

Astăzi are loc cea mai aşteptată nuntă a anului! Brigitte şi Florin Pastramă sunt înconjuraţi de rude şi cei mai apropiaţi prieteni. Vărul Bombo Pastramă a făcut primele declaraţii despre eveniment, pentru Antena Stars.

Printre cei 400 de invitaţi se numără şi vărul lui Florin Pastramă, Bombo. Un personaj cunoscut al showbiz-ului românesc, bărbatul a făcut declaraţii uimitore.

Bombo Pastramă susţine că Brigitte şi Florin se iubesc şi că toate rudele lui aşteptau această nuntă. Cât despre soacră, vedeta nu trebuie să-şi facă griji! 

"Din câte ştiu eu, se înţeleg bine de tot. Se iubesc, sunt fericiţi şi se vede treaba asta. Ca fiecare relaţie, şi o ceartă... na. El o ceartă ca să o împace. După nuntă pleacă la mare, prin Bali, prin Maldive, nu ştiu unde au spus. Ei vor să facă mai mulţi copii, aşa ştiu. Era de aşteptat, noi aşteptam cu toţii să facă nuntă. Ne bucurăm, suntem cu el. Ca la orice bărbat, îi mai fug ochii. Când e vorba de familie, pune punct la tot.", a declarat Bombo Pastramă.

Referitor la zvonurile potrivit cărora Florin Pastramă ar sta cu Brigitte pentru bani, Bombo Pastramă a făcut o "înţepătură", dar apoi a continuat spunând că este o fată de nota 200, care şi-a găsit locul la ei în familie.

"Care cu cine stă pentru bani? Ia-o şi aşa. E o fata de nota 200, acum e a noastră, e din familie. Astea sunt vorbe de la oameni răi. Mama... ca orice mama. Când îi pleacă băiatul de acasă, e puţin supărată. Dar ca soacră, e o femeie de nota 200, e o femeie cu suflet bun. O femeie care vrea să-şi vadă copilul bine, fericit şi care aşteaptă nepoţi", a mai spus vărul lui Florin.

A.O.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro