Vasilică Ceterașu, cel mai împlinit om! Bucurie mare în familia lui: "Dumnezeu m-a binecuvântat"

Vasilică Ceterașu, cel mai împlinit om! Bucurie mare în familia lui: "Dumnezeu m-a binecuvântat" © Facebook

Vasilică Ceterașu este un cunoscut cântăreț de la noi, datorită talentului pe care îl are. Pe lângă acesta, tânărul se laudă cu o familie la care a visat dintotdeauna. El și soția lui au o fiica pentru care acum au pregătit o mare surpriză.

Vasilică Ceterașu și Amalia au filmat primul clip alături de fiica lor. Piesa se numește “Am acasă o floare rară!”, iar cunoscutul cântăreț a publicat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare. 

"Sunt cel mai fericit și împlinit om din lume și asta pentru că Dumnezeu m-a binecuvântat cu o minune de fetiță! Drept urmare, astăzi am filmat un super clip împreună❗️
“Am acasă o floare rară!”, așa se numește piesa făcută special pentru fetița mea și pentru toți cei care au copilași!
Va pupăm de nu vă vedeți ❗️😘😘😘"
, a scris Vasilică Ceterașu pe rețelele de socializare. 

În scurt timp, toți fanii lui Vasilică și ai Amaliei Ceterașu au reacționat și sunt nerăbdători să vadă noul videoclip al celor doi, mai ales că au cântat alături de fiica lor. 

Fanii i-au întrebat și pe când al doilea copil, însă nici Vasilică și nici Amalia nu au răspuns încă. Acum, cei doi își pregătesc fiica, în vârstă de aproape trei anișori, să devină o mică vedetă și să urmeze cariera lor. 

"Sa crească mare si sănătoasă și să vă bucurați de ea!❤ / Sunteți o familie superbă / Sigur melodia va fi una foarte frumoasă", au reacționat admiratorii lui Vasilică și ai Amaliei Ceterașu.


facebook whatsapp twitter pinterest