După moartea lui Edith Gonzalez, o altă vedetă a pierdut lupta cu cancerul! Fanii sunt împietriți de durere

+2 click pentru
galerie

După moartea lui Edith Gonzalez, o altă vedetă a pierdut lupta cu cancerul! Fanii sunt împietriți de durere © captură video Youtube

După moartea fulgerătoare a lui Edith Gonzalez, o altă vedetă a pierdut lupta cu cancerul și s-a stins din viață. Este vorba despre Beth Chapman, cunoscută pentru participarea în diverse reality show-uri. 

O nouă moarte șochează showbizul internațional! După ce Edith Gonzalez a murit din cauza cancerului, și Beth Chapman s-a stins din viață la 51 de ani, după o lungă și cruntă boală cu boala incurabilă. Anunțul a fost făcut în presa internațională și se pare că vedeta primise diagnosticul în anul 2017. În luna aprilie, vedeta a fost internată în spital din cauza unor probleme de respirație și se pare că în ultima lună, vedeta a renunțat la tratamentul medicamentos. 

Soțul lui Beth Chapman a transmis un mesaj extrem de dureros pe rețelele de socializare, după moartea vedetei. „În Hawaii, în perioada asta din an, Beth obișnuia să escaladeze muntele. Doar că astăzi, ea a escaladat spre Rai. Totți te iubim, Beth. Ne vedem pe lumea cealaltă”, a fost mesajul transmis de soțul lui Beth.

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest