„Florile” showbizului românesc își serbează azi ziua de nume! Care sunt vedetele cărora le poți spune „la mulți ani”, de Florii

+5 click pentru
galerie

„Florile” showbizului românesc își serbează azi ziua de nume! Care sunt vedetele cărora le poți spune „la mulți ani”, de Florii © Instagram

Azi, de Florii, mai multe vedete din showbizul românesc își serbează ziua de nume! Dacă vrei să le spui „la mulți ani”, iată la cine trebuie să te gândești!

Duminica Floriilor a adus multă bucurie în familiile mai multor vedete de la noi din showbiz. Printre cei care își serbează azi ziua de nume se numără următoarele artiste și persoane publice!

Oana Lis. Da, ceea ce nu multă lume știe este faptul că Oana Lis poartă un frumos nume de floare! Mai exact, soția lui Viorel Lis se mai numește și Lăcrămioara, iar anunțul a fost făcut chiar de către blondină, pe pagina ei de Facebook, în stilul ei propriu și plin de amuzament. 

„Bunăăă!!! Puteți să mă pupați, să mă îmbrățișați, să-mi spuneți „la multi ani” și mie...pentru că mă cheamă și Lăcrămioara! La mulți ani, floricelelor!!!🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗” a scris Oana Lis, pe Facebook-ul ei. 

O altă vedetă care își serbează azi ziua de nume este Narcisa Moisa. În familia artistei este dublă sărbătoare, căci fiul ei cel mare, Davis, poartă și el nume de floare!

Mergem mai departe și ajungem la Gabriela Cristea. În familia frumoasei moderatoare este, de asemenea, dublă sărbătoare! Micuța Iris își serbează pentru prima dată ziua de nume, dar nici micuța Victoria nu se lasă mai prejos, căci este cea de-a doua sărbătorită!

Andreea Marin este și ea sărbătorita zilei, alături de fiica ei. Cele două poartă numele de Violeta și au început deja să primească numeroase mesaje cu „la mulți ani”. 

Noi le spunem tuturor un călduros „la mulți ani” și le dorim să se distreze pe cinste în această zi!

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro