Le vezi mereu zâmbind, dar au trecut prin cele mai dureroase drame! Care sunt vedetele de la noi pe care viața le-a încercat cel mai mult

Le vezi mereu zâmbind, dar au trecut prin cele mai dureroase drame! Care sunt vedetele de la noi pe care viața le-a încercat cel mai mult © Facebook

Le vezi tot timpul cu zâmbetul pe buze, dar nu știi că uneori ascund drame puternice, care le-au marcat pentru totdeauna! Vedetele noastre nu au avut tot timpul o viață roz și unele personaje din showbizul românesc au trecut prin momente cumplite, pe care niciodată nu le pot uita.

Cel mai greu pe lumea aceasta este să-ţi pierzi un membru al familiei! Golul imens din suflet nu poate să ţi-l umple nimeni şi nimic, iar Liviu Vârciu ştie cel mai bine asta. Fratele lui a murit într-un accident de mașină. Ionuţ se afla la volanul autoturismului și a pierdut controlul acestuia într-o curbă. 

Au suferit, dar nu s-au lăsat copleșiti

Deşi au trecut 10 ani de când fratele său s-a stins din viaţâ. Durerea a rămas aceeaşi pentru artist. Un alt artist care a fost greu încercat de viaţă este Ştefan Bănică Junior. Acesta şi-a  pierdut tatăl în 1995, iar fratele său vitreg a murit în 2001 într-un accident rutier provocat de un prieten al acestuia. Băiatul s-a stins din viaţă la 25 de ani. În memoria tânărului, cântăreţul i-a pus fiului său numele fratelui. 

Nici Olivia Steer nu a fost ocolită de probleme. Vedeta și-a pierdut tatăl și sora, oamenii care reprezentau pentru ea principalii stâlpi de susținere în viață.
Sora fostei prezentatoare, Lavinia a murit la vârsta de 38 de ani, după o luptă grea cu o boală necruţătoare.

Şi Andreea Bănică a trecut printr-o perioadă cruntă. La vârsta de 20 de ani, artista şi-a pierdut ambii părinţi. La câteva luni după moartea tatălui, cea care i-a dat viață a murit, după o luptă cruntă cu o boală terminală. Rănile nu s-au vindecat, iar în momentul în care a devenit pentru prima data mama a intrat în depresie.


facebook whatsapp twitter pinterest