Ele sunt vedetele care au renunțat la părul lung! S-au tuns bob și și-au uimit fanii cu îndrăzneala lor

+10 click pentru
galerie

Ele sunt vedetele care au renunțat la părul lung! S-au tuns bob și și-au uimit fanii cu îndrăzneala lor © Instagram

De-a lungul timpului, vedetele noastre au apelat la tot felul de schimbări, care mai de care mai îndrăznețe și mai inedite. Cu toate acestea, atenția fanilor este atrasă mereu de vedetele care adoptă stiluri diferite în ceea ce privește coafura, așa că azi îți vom prezenta 3 vedete de la noi care au renunțat la părul lung, în favoarea tunsorii bob. 

Cele 3 vedete de la noi care au renunțat la părul lung pentru a se tunde bob sunt Inna, Feli și Lidia Buble. 

Încă de la debutul său, Inna s-a remarcat prin feminitate, dar și prin podoaba capilară extrem de deasă și frumoasă pe care o avea. Timpul a trecut, moda s-a schimbat, iar astăzi, vedeta se mândrește cu o tunsoare bob cu breton. 

Lidia Buble a purtat și ea părul lung extrem de mult timp, dar s-a hotărât că este mai bine cu el scurt, așa că s-a tuns și ea tot bob. Chiar dacă foarte mulți dintre fanii ei nu au fost de acord, vedeta pare că se simte extrem de bine în pielea ei. 

Feli a purtat și ea părul lung o bună perioadă de timp. Cu puțin timp înainte de a rămâne însărcinată, artista a renunțat la părul lung și s-a tuns bob, iar acest look îi vine de minune, după cum sunt de părere toți fanii ei. 

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro