Îmbrăcaţi după ultima fiţă! Antonia şi Alex Velea au făcut furori cu ţinute de 10.000 numai pentru a merge la... sală!

Îmbrăcaţi după ultima fiţă! Antonia şi Alex Velea au făcut furori cu ţinute de 10.000 numai pentru a merge la... sală!

Antonia şi Alex Velea se pot clasifica în topul celor mai bogate cupluri din ţară. Şi cu siguranţă şi în celor mai sexy! Deşi viaţa lor de vis este împărţită mai mult la evenimente, ambii îşi fac timp şi pentru a face mişcare. Dacă în cazul concertelor, atât Antonia, cât şi Alex uimesc prin ţinutele lor perfecte şi scumpe, nici când e vorba de sport nu se lasă mai prejos. Aceştia au cheltuit o sumă uriaşă numai pentru a merge la sala de fitness.

Cei doi cântăreţi au fost surprinşi de paparazzi Spynews.ro în timp ce se îndreptau spre sală. Vestimentaţia lor nu era deloc obişnuită în ceea ce priveşte banii, fiind vorba de o sumă exorbitantă, pe care nu multă lume şi-o poate permite.

Numai câteva dintre piesele lor vestimentare se ridicau la valori de mii de Euro. Să începem cu Alex! Doar cu un rucsac potrivit pe spate, cântăreţul a făcut furori! Asortându-l cu o pereche de pantofi sport, Velea a cheltuit pe aceste articole nu mai puţin de 1.500 de Euro. Frumoasa Antonia nu putea să se lase mai prejos, aşa că a cheltuit pe încălţămintea şi şapca pe care o purta pe cap o sumă aproape egală de cea a iubitului ei. Şi dacă tot v-am făcut curioşi, aflaţi că în total cei doi au cheltuit aproximativ 10.000 de euro.


facebook whatsapp twitter pinterest