Veste teribilă despre Alexandru Arşinel. Marele actor a primit o nouă lovitură

+3 click pentru
galerie

Alexandru Arşinel nu mai joacă atât de mult ca în anii trecuţi © Facebook

Veste teribilă despre Alexandru Arşinel. Problemele din ultima perioadă i-au schimbat complet viaţa îndrăgitului actor. Alexandru Arşinel a suferit mult după moartea Stelei Popescu, dar şi după ce starea de sănătatea a soţiei sale s-a agravat.

Potrivit informaţiilor din presă, Alexandru Arşinel nu a mai apărut atât de des pe scena teatrului la care înainte figura în fiecare weekend. Acest lucru a fost cauzat şi de dispariţia Stelei Popescu, alături de care făcea o pereche memorabilă.

CITEŞTE ŞI: VIDEO / Alexandru Arşinel, aniversare în lacrimi fără Stela Popescu! „Ne este greu să credem că nu mai deschide uşa”

Vestea este cu atât mai tristă pentru fani, cu cât, în luna septembrie, Alexandru Arşinel nu figurează pentru cele două spectacole. De asemenea, Alexandru Arşinel mai apare doar ca director pe afişele teatrului pe care îl conduce, numele său neapărând şi ca personaj într-o anumită piesă de teatru.

Alexandru Arşinel a petrecut vara la Sinaia, alături de soţie

"Sunt câteva zile în concediu. Mă bucur de tot ce mă înconjoară. E superb în natură. Îmi reîncarc bateriile când vin aici. E superb aici. Dacă soția mea nu ar avea probleme de sănătate, am fi chiar fericiți. Dumnezeu ne mai dă și necazuri care ne aduc cu picioarele pe pământ.", a declarat Alexandru Arșinel. Soția lui Alexandru Arșinel, Marilena, a suferit un accident în urmă cu doi ani și de atunci este imobilizată într-un scaun cu rotile. 

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai importante ştiri, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest