Veste tristă pentru fanii "Mireasă pentru fiul meu". Unul dintre cele mai iubite cupluri s-a despărţit

+3 click pentru
galerie

Sorin şi Claudia de la MPFM s-au despărţit © Facebook

Veste tristă pentru fanii "Mireasă pentru fiul meu". Unul dintre cele mai iubite şi vechi cupluri s-a despărţit.

Sorin Ciosici şi Claudia Exstera şi-au spus adio după o relaţie de mai bine de patru ani. Cei doi s-au cunoscut în casa "Mireasă pentru fiul meu", acolo unde s-a înfiripat iubirea dintre ei. Sorin şi Claudia, foştii concurenţi de la "Mireasă pentru fiul meu", au decis să o ia pe drumuri separate, potrivit surselor care au vorbit în exclusivitate pentru Spynews.

Sorin şi Claudia, foştii concurenţi de la "Mireasă pentru fiul meu" au format un cuplu din toamna anului 2013. Se pare că Claudia a şters toate pozele cu fostul iubit de pe Facebook. La fel a făcut şi Sorin, care nu mai are nicio poză cu Claudia pe Instagram. Singurele poze care i-au mai rămas sunt pe Facebook, dar şi acestea sunt vechi de cel puţin un an.

Se pare că Sorin şi Claudia, foştii concurenţi de la "Mireasă pentru fiul meu", aveau probleme în relaţie de ceva timp şi nu au mai postat nicio poză împreună de la Revelion. În plus, se pare că Sorin a fost de curând la munte cu prietenii, fără Claudia, iar în acest weekend a decis să se distreze la mare, la Mamaia, tot fără Claudia. În plus, Sorin a postat un mesaj trist pe Facebook, în care dă de înţeles că ceva nu este în regulă în viaţa sa. Cel mai probabil, mesajul vine în urma despărţirii de Claudia, fata cu care a trăit o frumoasă poveste de dragoste aproape cinci ani.

"Trăim într-o lume în care toți își dau seama dacă ai slăbit sau dacă te-ai îngrășat, dar nimeni nu vede dacă ești trist. Trec nopți și zile și iar nopti....iar în liniștea serii auzi doar glasul sufletului. Nimeni nu știe cât te odihnești, nimeni nu știe dacă ai mâncat ceva în ziua aceea. Uneori ma întreb: ce rost are sa ai o inima bună, când de fapt nimeni nu se uita la asta? Și mai stiam o vorba: "piatra care te lovește nu vine de departe". Și totuși privesc în oglinda vieții și în fotografiile trecutului și observ ca zilele grele nu se vad niciodată în albumul foto. Și-mi fac putere sa merg mai departe, nu singur, ci alături de Dumnezeu, pentru ca eu vad doar drumul înainte, El vede și după fiecare curba. Doar El face un drum, acolo unde eu vad un zid......si de câte ori am încercat sa ma descurc singur, credeti-ma ca nu am reușit fără Dumnezeu. Viata asta...uneori complicata....cand crezi ca ai găsit toate răspunsurile, vine viata și schimba toate întrebările. Și uite asa am ajuns la o concluzie: e mai ușor sa zâmbești, decât sa explici de ce ești trist!", este mesajul postate de Sorin pe Facebook.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai importante ştiri, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro