Vestea dată de Sânziana Buruiană la început de an. "Botoasa mică din burtică"

+3 click pentru
galerie

Vestea dată de Sânziana Buruiană la început de an. "Botoasa mică din burtică" © Facebook

Sânziana Buruiană a vrut să împărtăşească cu fanii săi, la început de an, una dintre cele mai mari realizări ale sale, naşterea fetiţei, însă în cele din urmă a reuşit să-şi ducă fanii în eroare.

În urmă cu patru ani, Sânziana Buruiană avea să o primească în viaţa ei pe Izabela, fetiţa sa. Şi pentru că bucuria era una fără margini, vedeta posta adesea imagini cu burtica sau chiar cu ecografiile. Aşa se întâmplase şi cu puţin timp înainte să nască. Acum, la patru ani distanţă, Facebook-ul i-a amintit acesteia bucuria pe care o simţea atunci.

Astfel, Sânziana Buruiană a ţinut să reposteze imaginile pe reţelele sociale, pentru a împărtăşi totul cu fanii. Simpatica blondină a precizat în descrierea fotografiei că imaginile nu sunt recente, însă internauţii, cel mai probabil, nu au avut răbdare să citească toată postarea, tocmai de aceea au ţinut să o felicite pentru sarcină.

''Botoasa mică încă din burtică. O deranjasem noi cu filmatul. Frumoasă şi fitzoasă. Iza în burtică acum 4 ani'', a scris vedeta pe Facebook.

După ce prietenii virtuali au început să transmită mesaje de felicitări, Sânziana Buruiană nu a avut ce face şi a trebuit să le explice oamenilor cum stau lucrurile.

''Oameni buni? Ce sarcină uşoară? Credeam că vă daţi seama cine e în poză. De câte ori pun amintiri primesc felicitări....sunt doar amintiri. ..O să pun şi o poză cu mine de acum 10 ani să primesc complimente'', a scris Sânziana Buruiană pe Facebook.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro